Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt, de még szeretem?
Ha nem bízol benne akkor nem lenne hosszú életű a dolog...
Minden veszekedésnél feljönne hogy "igen te meg megcsaltál" ha összejöttök újra és te mindig felhozod akkor valószínű hogy annyi lenne...
kb ugyanebben a helyzetben vtam...megcsalt de én adtam még 1 esélyt...minden jó volt utána 3 hónapig majd egyszercsak azt mondta h vége...nehezen de kezdtem ujra magamra találni de közben azért néha 1-1 sms csata még elcsattant..ugyh volt kb 2 hónap smsezés köztünk mert még nagyon szerettem és hiányzott,ugyanakkor mérges vtam rá..majd 1 hónapig nem írtam neki semmit és ő kezdett el keresni,mondta h szeret és hiányzom és h mindenképp látni akar,jöjjek vissza minnél hamarabb a városba mert kb ott tartottunk h ujra akarja kezdeni... majd visszajöttem,ő addigra elment innen és felhívott h már az első megcsalás óta folyamat csalt a volt nőjével...ugyh kemény 5 hónapig folyamat csalt,de azt állította szeret..
ugyh szerintem semmiképp ne adj neki még 1 esélyt
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!