Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom eddig sosem adott okot arra h ne bízzak meg benne de most úgy érzem vagy megcsalt már vagy meg akar csalni?! Én túlzom el a helyzetet?
Ha felmész a szobájába és ne adj Isten egyedül van éppen, akkor Te leszel a szemétláda, mert nem tudsz benne megbízni...Nem jó...
Viszont 5 nap alatt 1x csak kimozdulnak valahova...mondjuk gumit venni és akkor láthatod, hogy kivel megy...
Biztos nem a haverja lesz az...
Szerintem azt is átgondolhatnád, hogy minden oké volt e a kapcsolatotokban, mármint férfifejjel. Változatosság, élmények, újdonságok. A legjobb lenne ha beszélgetni is tudnátok erről. De ha az nem megy, csábítsd el, hogy ne akarjon mással lenni. Egy kis szerepjáték az ágyban vagy tánc vagy amit még nem csináltál.
Vagy ha ez nem jön be, nyomozz!
NEM túlzód el! :(
A párod valóban, minimum meg akart csalni, ha máris nem tette meg. Infromálódj kicsit az üzleti útról, kérdezd ki, biztos lesz a "mesének" olyan részlete, ami alapján le tudod csekkolni. És hiába "nem te vagy" mehetnél utána, és előadhatnád a "dehiányoztálédes" számot, meglássuk mitszól...
De NE hagyd annyiban!
Még jó, hogy duzzog!
Lebukott és nem tud mit mondani, mert azzal nagyobb gyanúba keverte magát, hogy a barátjának vette, mintha azt mondta volna, hogy a sajátja és meg akarta viccelni a fiúkat a szálláson pár vizes bombával!!!
Hát nekem is hasonló bajom volt...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Én amikor megkérdeztem, azt mondta, hogy csak úgy, mert nem akar gyereket. (Tegyük hozzá, hogy én nem szedek gyógyszert) Persze, az elmúlt fél évben nem jutott eszébe, hogy legyen nála gumi...
De a szomszédom is azt mondta, hogy ha máshol is dug, ott legalább gumival!
jaj szegénykém. Ez a haveros sztori 99,9 % nem igaz. El sem tudok képzelni olyan férfit, aki a haverjával veteti meg magának a gumit. Akármilyen bárgyú is egy pasas, azért ennyire tutyimutyi nem lehet.
Ha azt mondta volna, hogy hű, már nem is emlékszi, még nagyon régről maradhatott a bőröndben, akkor hihető. De így, nagyon cinkes.
31/N
Nagyon ki vagyok akadva, egyre jobban azt érzem én is h hazudott nekem. Azóta is duzzog, úgy adja be én vagyok a hibás, mert megvádoltam:( Annyira rosszul esik az egész mert holnap utazik el, és meg sem tudjuk normálisan beszélni.
Én úgy érzem amúgy rendben volt a kapcsolatunk, legalábbis eddig, nem veszekedtünk sokat, szex terén is úgy tűnt minden rendben. De egyre jobban kételkedem az egészben. Most dobjam ki ezért vagy mi? Nagyon tagadja a dolgot de én nem tudok hinni neki. Holnap meg elmegy, nem tudom talán most már h megvádoltam feljogosítva érzi magát arra h megcsaljon mondván úgysem bízom benne:(
De hát okot ad rá, jóhogy megvádolom. Mit tegyek? Utána nem megyek, pontosan ne is tudom merre lesznek, annak meg h egész nap csak hívogassam nem látom értelmét:(
Értem, hogy duzzog, lebukott és még hihető mese sem jutott hirtelen az eszébe...
Próbálj olyan helyzetet teremteni, ahonnan nem tud kihátrálni és beszéljétek meg mielőtt elutazik mer be fogsz dilizni az "üzleti út" ideje alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!