Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?
10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(
Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.
Itt nem arról van szó, hogy elhagynám-e. Itt a lényeg azon van, hogy össze nem jöttem volna 20 éves koromban egy ilyen idős hapsival.
Hagyd ott minél előbb, éppen eleget tettél már tönkre az életedből. Keress egy hozzád illő társat.
Megáll az eszem, hogy ez egyeseknek hogy lehet természetes...
Megoldjuk máshogy de igen nem szexeltünk úgy.Csak nagyon ritkán de az sem volt a tökéletes.
És ez nem törvényszerű,hogy 50-60 körüli férfinak ilyen gondja legyen ettől még ha úgy gondolja járjon ilyen korúval ez törvényszerű,hogy így lesz mert ismerősnél is nagy a korkülönbség és ilyen gond nincs.
Egyértelmű hogy ő nem kívánja a szexet!
Viszont ha már ilyen fiatal kedvese van, igazán megerőltethetné magát mondjuk egy nyalással, vagy csak ujjazással, ez igazán önzőség!
Gondolom szeretnél családot alapítani valamikor, és nem egy édesapád korú férfit pátyolgatni.
Én biztos elhagynám, bár ha szeretném biztos nehéz lenne, de mégis ez a legkézenfekvőbb megoldás.
Ő pedig keressen magának vele egykorú asszonykát, akit ugyanúgy mint ő már nem vonzza a szexualitás.
"Igen de ezen már nem kell meglepődni sok ilyen van."
Elég baj az, hogy sok ilyen van. Szerintem neked apakomplexusod van kérdező. Normális ember nem vállal párkapcsolatot ekkora korkülönbséggel.
21 éves férfi vagyok és el nem tudom képzelni, hogy 50 éves nővel legyek együtt. Még 40 évest sem. Esetleg 30, de már az is sok, esetleg egy 25 évessel.
Egy 50 évessel esetleg szexelnek, de ahhoz már nagyon dögös MILF-nek kell lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!