Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te elhagynád a párod ha évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(

Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.

2013. aug. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
98%

Mit hittél, de komolyan?

Nagypapinak már nem fog állni a pecek. Nem is kell orvoshoz mennie, egyszerűen azért nem áll, mert öreg, leállt a szervezetésben a hormonképződés. Ennyi.

2013. aug. 8. 13:54
 32/64 anonim ***** válasza:
100%
Peches vagy. Bőven vannak 60-on felüliek is, akiknek megy a szex.Ráadásul azt írod, 6-7 éve nem megy neki. Ne vacillálj. Vagy menj el, ha hiányolod a szexet, vagy éld tovább az életet vele szex nélkül.
2013. aug. 8. 13:56
 33/64 anonim ***** válasza:
91%

Már rég le kellett volna lépned! Ugy gondoltad, hogy idovel javul a helyzet? Oszintén, hogy van gusztusod egy 60 éves pasihoz?

27 n

2013. aug. 8. 14:00
 34/64 anonim ***** válasza:
74%
biztos sok a pénze.
2013. aug. 8. 14:04
 35/64 anonim ***** válasza:
92%
egyébként a legősibb válóokok közt van a házastársi kötelességek mulasztása, tehát ne érezd magad bunkónak emiatt. Már jóval előtted is véget vetett a szex hiánya házasságoknak, párkapcsolatoknak, tehát ez egy elfogadott szakító-ok, hogy így fogalmazzak! Biztosan szereted, elhiszem. Különben nem éltél volna 7 évig apáca életet. De így tényleg hogy akarsz családot? Ha akarsz, neki elmondtad? Azt is, hogy dugás nélkül nincs gyerek? Hozzáállásával nagy a baj, mert nem törődik veled.
2013. aug. 8. 14:05
 36/64 A kérdező kommentje:

Igen azért megoldjuk más módszerrel az együttléttel ha aktus nincs is.

Amikor összejöttünk nem gondoltam merre hisz akkor nem volt gond.Meg ki gondolta,hogy ennyi ideig együtt leszünk.Ki tudja mi lesz később.

És igen én is hallottam barátnőmtől akiknél szintén nagy a korkülönbség és Ők már 15 éve vannak együtt,hogy nincs gond igaz nem minden nap de heti rendszerességgel megy a dolog.És az Ő párja idősebb persze a lány is.

37/64 anonim ***** válasza:
96%

azért ez vicces...idősebb vagy mint én két évvel és a pasid idősebb mint az apám 13 évvel...ha ez nem apakomplexus akkor mi? :D

viccen kívül el kéne hagyni...

38/64 anonim ***** válasza:
76%
Megcsaltad?
2013. aug. 8. 14:06
 39/64 A kérdező kommentje:

Sajnos az a lényeg Ő mit akar és az,hogy én mit azzal nem törődik,azt mondja ha ez nem jó menjek mást nem tud tenni.

Nem hajlandó a dolgokról beszélni.És a 6-7 év alatt azért együtt voltunk mint írtam csak aktus nem volt de más igen.

2013. aug. 8. 14:07
 40/64 anonim ***** válasza:
95%
És a 7 év alatt nem feküdtél le senkivel?
2013. aug. 8. 14:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!