Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?
10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(
Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.
Most te 20 évesen képes voltál összejönni egy 50 éves faszival? :O
Tejóisten...
Most kicsit besokkoltam, megyek inkább futok és leégettetem a nappal a pattanásaimat. :D
Az impotencia lehet egyéb, nem nemi jellegű egészségügyi probléma jele is, pl. szívproblémák. 60 év elég sok, de még odébb van a halál, úgyhogy először egy teljes kivizsgálásra ("menedzserszűrés") próbáld rábeszélni, ahol terheléses vizsgálattól elkezdve minden vizsgálatot elvégeznek. (Persze, ha egyébként ezt eddig nem tette meg.)
Persze lehet, hogy ez tényleg a korral jár, akkor nem tudsz sokat tenni. Esetleg - ha hajlandó rá - segédeszköz igénybevételével még lehet közös szexuális élmény, ami aká még az ő vágyait is felébresztheti. De ehhez neked jó sok ügyességre van szükséged, hogy jól süljön el.
Sok sikert!
Én már elhagytam volna. Nem azért, mert folyton a szex körül jár az agyam és e nélkül nem lehet meglenni egy időre(lelki vagy testi okokból lehet benne kisebb szünet), hanem azért, mert egy jó párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is. Lehet mondani, hogy nem,elvagyunk nélküle, de egy idő után problémákat fog szülni.
Az, hogy folyton kéri az egyik, a másik meg elutasít hatalmas csalódást jelent az embernek, rontja az önbizalmát, megalázva érezheti magát joggal... A párod sem gondolhatja, hogy 30 évesen neked erre már nincs szükséged! Az meg, hogy elutasítja a témát, nem megy orvoshoz, nem kér segítséget az mutatja, hogy csak ő számít e tekintetben, a te igényeid messze nem érdeklik, pedig még ő is javában tornázhatna az ágyban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!