Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te elhagynád a párod ha évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(

Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.

2013. aug. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
84%
Igen. Nagyon megalázó szexért könyörögni, egy idő után az ember elveszíti a nőiességét, ezután, ha nem javul a dolog, a helyzet, a nő meg sem próbálja elcsábítani a férjét, a libidója is csökkenhet...vagy megunja és félrelép (a gerinctelenebb fajta). Utána vagy válás, vagy megy tovább a sexmentes élet.
2013. aug. 8. 13:37
 12/64 A kérdező kommentje:
Nem:(Mert mikor megismertem ne volt gond jó akkor sem volt tökéletes de megvoltunk.Sok olyat hallottam hogy 60 évesen is megy a dolog ezért is mertem vele járni.
2013. aug. 8. 13:37
 13/64 anonim ***** válasza:
98%
Mégis mit vártál? Te most vagy a csúcson! Ő meg leszállóágban!
2013. aug. 8. 13:39
 14/64 A kérdező kommentje:
Próbáltam én már mindent ha oda nyúlok neki felkapja a vizet és ingerült lesz,hogy már megint fogdosom mit akarok ki csinálja ezt még rajtam kivül mert ő ilyen még nem látott,hogy egy nő a férfinek odanyúl:(És így már nem kezdeményezek
2013. aug. 8. 13:39
 15/64 anonim ***** válasza:
87%

Most te 20 évesen képes voltál összejönni egy 50 éves faszival? :O

Tejóisten...

Most kicsit besokkoltam, megyek inkább futok és leégettetem a nappal a pattanásaimat. :D

2013. aug. 8. 13:40
 16/64 anonim ***** válasza:
97%
tehát igazából a problémája nem 60 évesként probléma, hanem 52 éves kora óta kb. Ez nem a korral jár, egy 50-es pasi képes és tud szexelni! Igaza van, hogy elküldött, nekem is szarul esne, ha emiatt hagynának el /mármint én nő vagyok, de ha épp frigid lennék, tehát alkalmatlan a nemi közösülésre/, akkor nem számítanék arra, hogy egy olyan dolog miatt dob ki valaki, amiről nem is tehet. Ugyanakkor javíthatna a helyzetén, ha orvoshoz fordulna, és egyébként nem csak a nemi szervével lehet ilyenkor probléma. Én úgy hallottam, aki impotens, még akkor is vágyik a szexre, csak már nem képes felállítani a sátrat. Szóval lehetséges, hogy neki nem is hiányzik?
2013. aug. 8. 13:40
 17/64 A kérdező kommentje:
Igen de ezen már nem kell meglepődni sok ilyen van.Csak nem gondoltam,hogy pár évre rá gondok lesznek és makacs lesz és nem megy orvoshoz mert égő.
2013. aug. 8. 13:41
 18/64 A kérdező kommentje:
Nem hiányzik azt mondja ha odabújok nem törődik vele.De van,hogy néha örül megsimogat és ennyi nézi tovább tv-t.Semmi viszonzás.Lehet tényleg nem érdekli vagy az a hormon aki ezért felelős kicsi.Mondtam menjen el egy hormon vizsgálatra de oda sem akar elmenni
2013. aug. 8. 13:43
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

Az impotencia lehet egyéb, nem nemi jellegű egészségügyi probléma jele is, pl. szívproblémák. 60 év elég sok, de még odébb van a halál, úgyhogy először egy teljes kivizsgálásra ("menedzserszűrés") próbáld rábeszélni, ahol terheléses vizsgálattól elkezdve minden vizsgálatot elvégeznek. (Persze, ha egyébként ezt eddig nem tette meg.)

Persze lehet, hogy ez tényleg a korral jár, akkor nem tudsz sokat tenni. Esetleg - ha hajlandó rá - segédeszköz igénybevételével még lehet közös szexuális élmény, ami aká még az ő vágyait is felébresztheti. De ehhez neked jó sok ügyességre van szükséged, hogy jól süljön el.

Sok sikert!

2013. aug. 8. 13:44
 20/64 anonim ***** válasza:
99%

Én már elhagytam volna. Nem azért, mert folyton a szex körül jár az agyam és e nélkül nem lehet meglenni egy időre(lelki vagy testi okokból lehet benne kisebb szünet), hanem azért, mert egy jó párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is. Lehet mondani, hogy nem,elvagyunk nélküle, de egy idő után problémákat fog szülni.

Az, hogy folyton kéri az egyik, a másik meg elutasít hatalmas csalódást jelent az embernek, rontja az önbizalmát, megalázva érezheti magát joggal... A párod sem gondolhatja, hogy 30 évesen neked erre már nincs szükséged! Az meg, hogy elutasítja a témát, nem megy orvoshoz, nem kér segítséget az mutatja, hogy csak ő számít e tekintetben, a te igényeid messze nem érdeklik, pedig még ő is javában tornázhatna az ágyban.

2013. aug. 8. 13:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!