Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te elhagynád a párod ha évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te elhagynád a párod ha évek óta nem él nemi életet és nem akar orvoshoz menni?

Figyelt kérdés

10 éve vagyunk együtt és 6-7 éve nem megy neki.Azt mondta ez a korral jár most 60 éves.Ha nem tetszik akkor menjek ha nekem mindig azon jár a eszem és az a fontos:(

Szeretem de ez nem jó így de félek ezért bunkóság lenne elhagyni.

2013. aug. 8. 13:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 A kérdező kommentje:
Nem csaltam meg,nem fogom akkor inkább elhagyom.
2013. aug. 8. 14:08
 42/64 anonim ***** válasza:
55%
Már bocs, de akkor te sem vagy komplett, egy 23 éves nő nehogy ne akarja a szexet és 6-7(!) évig ne legyen benne rész. Ne mond, hogy volt orál+ujjazás, mert az azért nem aktus!
2013. aug. 8. 14:09
 43/64 A kérdező kommentje:
Igen volt orál és ujjazás is ahogy írod, de aktus nem volt,egyszer kétszer volt de az nem volt megfelelő a merevedési gondok miatt.
2013. aug. 8. 14:10
 44/64 anonim ***** válasza:
38%
És ez neked elég? Nem vágysz szexre?
2013. aug. 8. 14:14
 45/64 A kérdező kommentje:
DE vágyok hisz azért is beszéltem vele erről de nem sikerült.Mondtam neki vannak gyógyszerek,segédeszközök ami ha nem is 100 %-ban segítenek, de javítanának az együttléteinken de nem törődik vele elfogadta ezt,hogy ez van.Ha ez 45 évesen lett volna szerintem akkor is elfogadja.
2013. aug. 8. 14:16
 46/64 anonim ***** válasza:
98%
Szerintem a párod fél is, hogy papírt kap az orvostól, hogy már közel a vég. Nem is mer elmenni dokihoz a problémájával, befordult, hogy öregszik, ha neked nem tetszik, akkor húzz el, ő neki ez így jó - és elég tartósan jó ez így neki. Igazából nem tudsz mit csinálni, megkérted, hogy a kedvedért forduljatok segítségért, ő ezt elutasítja. Esetleg megpróbálhatsz valami durva reakciót, hogy akkor szeretőt fogsz keresni, mert neked szükséged lenne rá, ha erre is azt hajtogatja, hogy akkor tedd ezt, akkor értékeld át az egészet és találd ki mennyire vagy biztos abban, hogy szereted. Ne haragudj meg, de szex nélkül végképp apa-lánya kapcsolatba mentek át.. a szextől lenne ő férfi a szemedben a kora ellenére, de ha az nincs, akkor csak egy gondoskodó pótpapa van, akit ölelgethetsz.
2013. aug. 8. 14:16
 47/64 anonim ***** válasza:
89%
Akkor meg? Hagyd ott, így is elcsesztél 7 évet a semmire, dokihoz nem fog menni, neked szex kell.
2013. aug. 8. 14:18
 48/64 anonim ***** válasza:
90%
Nem értem a kérdést. 60 éves a párod. Mit vársz? Tudhattad volna amikor összejöttetek. Neked senki nem szólt, hogy a férfipotencia nem örökéletű?
2013. aug. 8. 14:25
 49/64 A kérdező kommentje:
Az orvos csak tudja mit szabad felírni és mit nem.Nem én adnám az orvos tudta nélkül.
2013. aug. 8. 14:32
 50/64 anonim ***** válasza:
98%

Fogd fel a lényeget: ő ilyen, elfogadta, nem akar változtatni, nem vágyik rá.

Megszoksz vagy megszöksz.

2013. aug. 8. 14:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!