Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?
Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar a barátjával 6 év után, mert ugyan szereti, de nem veszi feleségül a párja.2013. jún. 23. 12:02
71/74 anonim válasza:
70-es, megkért azóta? Mi ltt veletek?
72/74 anonim válasza:
Igen, megkért nyár elején. Karácsony előtt pedig szakítottam vele. Már a lánykérésre is azt kellett volna mondanom, hogy felejtsen el, annyira gáz volt. Erre mondta azt egy barátom, hogy elcseszte. 2 éve még hozzámentem volna, és akkor valószínűleg sosem leszek olyan bátor, hogy elváljak. De mostanra már elkésett vele, mert megjött az eszem. Nem bántam meg. Persze voltak más problémáink is, amiket nem tudtunk megbeszélni, ez az egész volt a hab a tortán.
73/74 anonim válasza:
Én is megtettem, bár én csak 3 évet vesztegettem el. Hamar tudatosítottam magamban, hogy témaként sem merült fel benne soha a házasság, elfogadtam, hogy nem akar elvenni. Azóta már 2 és fél éve vagyok férjnél, a férjem fél év ismertség után kért meg, mert akarta és kész. Boldog vagyok, hogy elengedtem azt, akivel nen voltak közösek a célok, mert így léphetett be az életembe a férjem, akivel viszont azok. Az élet rövid, ne pazaroljátok.
74/74 valaki : válasza:
Engem is becsaptak, hitegettek :( Én is szeretem, de már tudom, hogy sosem mond erről igazat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!