Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is szakítanátok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar a barátjával 6 év után, mert ugyan szereti, de nem veszi feleségül a párja.

2013. jún. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
77%
Én igen. Meg is tettem. Most egy olyan kapcsolatban élek, ahol a párom feleségül is akar venni. Jövőre házasodunk.
2013. jún. 23. 12:14
 12/74 anonim ***** válasza:
22%
De most 6 év alatt nem tűnt fel neki, hogy a hapsi csak hazudik...? Komolyan nem tud különbséget tenni egy őszinte ígéret és egy hazugság között...?
2013. jún. 23. 12:15
 13/74 anonim ***** válasza:
41%
Mi 5 éve vagyunk együtt. Az én párom sem akar feleségül venni, meg úgy egyáltalán senkit. Ha mégis akarna.. akkor igent mondanék. De ha nem, így is jó. Lényegében nem változtat semmin egy papír és egy gyűrű. Attól még szerethetjük egymást, lehet gyerek..együtt maradhatunk. házasság nem változtat semmin. Szerintem.
2013. jún. 23. 12:17
 14/74 A kérdező kommentje:
a lány mindég azt nézte, hogy a párjának mi a jó, meg, hogy most cseréljék le az autót, menjenek el egy hétre külföldre "kiruccanni", hiába mondta a lány, hogy azt a pénzt tegyék félre, utaztak már eleget kettesben.. 3 évig csak tervezgetett a lány, beszéltek erről, a fiú bólogatott csak, hogy jó, persze, ő is ezt akarja.. és mégsem.
2013. jún. 23. 12:20
 15/74 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó,(13.)

Nálatok azon van a hangsúly, hogy neked sem annyira fontos a házasság, így teljesen rendben is van.

Amúgy én elgondolkodtam rajta, hogy meddig vagyok így hajlandó élni , de a szakításra képtelen voltam, hizsen nagyon szeretem a páromat. Nekem tudta, hogy én szeretnék házasságot, így is költöztünk össze.

Ő is akart, csak mindig majd...

De mire végiggondoltam volna, hogy mégis meddig nem "becsapás , hitegetés"részéről, addigra (5 év után) megkérte a kezem...:)

9-es

2013. jún. 23. 12:23
 16/74 anonim ***** válasza:
65%

Jajj istenem de ez annyira tipikus, vedd már észre!

Naponta jön ide 10 lány sírni, hogy x évet elvesztegetett a párjára, aki mint "kiderült" nem akarja feleségül venni. Aztán leírják a sztorit, hogy a lány minden évben 10x megkérdezte, mikor jegyzi már el, a pasi meg mondta, hogy "jajj majd drágám, most ez meg az...", de magától egyszer nem hozta volna fel a témát. Az ilyen nők szerintem nagyon jól tudják a lelkük mélyén, hogy nem akarják őket elvenni, csak becsapják magukat... aztán jönnek ide sírni, amikor már megunják... ne haragudj, de nem tudom őket sajnálni!

Normális ember igenis beszél a házasságról, gyerekvállalásról alkotott nézeteiről többször egy komoly kapcsolat során, őszinte, értelmes hangnemben, és nem csak az egyik nyavalyog róla, a másik meg bólogat...

2013. jún. 23. 12:25
 17/74 anonim ***** válasza:
33%
Tehát szeretek valakit annyira, hogy vágyom arra, hogy elvegyen, de ha nem teszi meg, akkor elhagyom, és keresek valaki mást, aki elvesz??? Akkor én most mit szeretek, a páromat vagy a házasságot?
2013. jún. 23. 12:26
 18/74 A kérdező kommentje:
szeretik egymást, de a lánynak fontos lenne a papír és a gyűrű. Nem nyavalygott soha érte, inkább csendben maradt, mert szereti a párját. A férfi ígérgetett csak.
2013. jún. 23. 12:30
 19/74 anonim ***** válasza:
16%
Ha igazán szereti nem hagyja el egy papIr miatt. Elég hihetetlen, hogy egy jól működő kapcsolatot valaki felrúgna, ha csak ez a probléma és elkezdene keresgélni egy vőlegényt.Az egyik válaszolónak pedig igaza van. A lánynak nem tűnt fel, hogy csak bólogatott és ő nem tervezett?
2013. jún. 23. 12:30
 20/74 anonim ***** válasza:
68%

Mivel házasság nélkül nem szeretnék szülni így nincs közös jövőnk.

De azért ennek bőven előbb ki kellett volna már derülnie

.

2013. jún. 23. 12:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!