Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?
Utolsó,(13.)
Nálatok azon van a hangsúly, hogy neked sem annyira fontos a házasság, így teljesen rendben is van.
Amúgy én elgondolkodtam rajta, hogy meddig vagyok így hajlandó élni , de a szakításra képtelen voltam, hizsen nagyon szeretem a páromat. Nekem tudta, hogy én szeretnék házasságot, így is költöztünk össze.
Ő is akart, csak mindig majd...
De mire végiggondoltam volna, hogy mégis meddig nem "becsapás , hitegetés"részéről, addigra (5 év után) megkérte a kezem...:)
9-es
Jajj istenem de ez annyira tipikus, vedd már észre!
Naponta jön ide 10 lány sírni, hogy x évet elvesztegetett a párjára, aki mint "kiderült" nem akarja feleségül venni. Aztán leírják a sztorit, hogy a lány minden évben 10x megkérdezte, mikor jegyzi már el, a pasi meg mondta, hogy "jajj majd drágám, most ez meg az...", de magától egyszer nem hozta volna fel a témát. Az ilyen nők szerintem nagyon jól tudják a lelkük mélyén, hogy nem akarják őket elvenni, csak becsapják magukat... aztán jönnek ide sírni, amikor már megunják... ne haragudj, de nem tudom őket sajnálni!
Normális ember igenis beszél a házasságról, gyerekvállalásról alkotott nézeteiről többször egy komoly kapcsolat során, őszinte, értelmes hangnemben, és nem csak az egyik nyavalyog róla, a másik meg bólogat...
Mivel házasság nélkül nem szeretnék szülni így nincs közös jövőnk.
De azért ennek bőven előbb ki kellett volna már derülnie
.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!