Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is szakítanátok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar a barátjával 6 év után, mert ugyan szereti, de nem veszi feleségül a párja.

2013. jún. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:
75%

Érdekes, hogy sokan mintha el sem olvasnák, mit ír a másik, csak azt hajtogatják, hogy "minek a papír, minek a papír?" holott az vitán felül áll hogy a házasság intézménye társadalmi, jogi téren nemcsak egy jelentéktelen papírdarab, igenis vannak vonatkozásai, következményei, ha valaki aláírja. Hogy ehhez ki hogy áll hozzá, ez más kérdés, mindenki maga dönt.

Az, hogy nem kell papír, anélkül is szeretjük egymást, kb. ugyanaz, mint hogy nem kérem a diplomám, ne is legyen sehol nyilvántartva, a tudásom anélkül is megvan.

2013. jún. 25. 15:58
 62/74 anonim ***** válasza:
65%
Kedves 61, ez egy olyan oldal, ahol mindenki leírhatja a véleményét. Nem fogok feltétlen 7 oldalt végigolvasni, csak mert le akarom írni a sajátomat.
2013. jún. 25. 16:00
 63/74 anonim ***** válasza:
73%

61.

Elég ostoba hasonlat, azért egy diploma némi tudást feltételez, ami nélkül pár szakmát pl. orvosi, nem lehet végezni. Házasság nélkül ugyanolyan módon lehet együtt élni. Vannak előnyei, de ha valaki nem akar vele élni, nem akkora tragédia, mint egyetem nélkül beállni műteni.

2013. jún. 25. 16:05
 64/74 anonim ***** válasza:
27%
62-es, én azokra értettem, akik itt például papírért sipítozó libáknak nevezték a többi válaszolót, nem a témával kapcsolatos véleményekkel van a bajom.
2013. jún. 25. 16:22
 65/74 anonim ***** válasza:
22%
61: Mindent leírtál!!!
2013. jún. 25. 17:37
 66/74 anonim ***** válasza:
27%
Na , hadd menjen ha emiatt szakítani akar. Az nem is szereti , csak a külsőségek miatt vetetné el magát. 6 év után ha nekem jönne ezzel a párom én gondolkodás nélkül szakítanék vele.
2013. szept. 13. 21:50
 67/74 anonim ***** válasza:
71%

Hihetetlen! Miért is az bűn, és az a nem szeretés, ha vkinek fontos a házasság, a papír, és a gyűrű??? Az a helyes élet felfogás, ha tiszteljük annyira a párunkat, hogy tisztességesen akarunk együtt élni vele és nem egy paraszt házasságban, ahonnét ha esetleg úgy adódik még gyorsan és kényelmesen kiléphet az ember. Társadalmilag, jogilag, és vallásilag, erkölcsileg és minden hogyan ez a helyes, egyenes út társaink felé...nem az, h ha ilyet merni akar vki több év után az már szemét, és nem is szereti a másikat, sőt!!!

Ha a pasi nem akarja elvenni, akkor előbb-útóbb úgy is ki fog sétálni, és azért nem teszi.

Ja és a másik...akiknek nem fontos a papír...azoknak már nem azért, de ha annyira nem fontos nekik, akkor nem édes mindegy számukra, h a párjuknak ezzel viszont örömet okozna? Nevetséges.

2014. márc. 9. 18:52
 68/74 anonim ***** válasza:
32%

"Házasság nélkül ugyanolyan módon lehet együtt élni. Vannak előnyei, ..."

Vannak előnyei a papír nélküli együtt élésnek, mi? :D :P

És akkor még azaz érdek ember, akinek fontos lenne a papír...no comment! Mert miért ne sok birka bizonyára a filmekből indul ki és abból, h ha bár csóró is a pasas tutira csak a pénze kell neki és azért akar házasodni! :D :P

2014. márc. 9. 18:59
 69/74 anonim ***** válasza:
19%
44esnek: te igen, te szereted annyira, h tiszteled azt, h mit nem akar...de ő ezek szerint nem szeret annyira, és nem tisztel abban, h te mit szeretnél. Ez nem probléma generálás, hanem probléma.
2014. márc. 9. 19:04
 70/74 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk is ez van. 4 éve vagyunk együtt, fél éve költöztünk össze. És hát idén a párom bátyja nősül, és a párom nem akarja tőle elvenni a rivaldafényt. Ugyanakkor jövőre babát szeretnénk. Többször beszéltünk már erről, főleg most, hogy a tesója szervezi a saját esküvőjüket (de már korábban is volt téma, és a párom többször kijelentette, hogy baba előtt mindenképp elvesz), meg több barátunk is idén esküdik. Tegnap este, mikor egy ilyen beszélgetést folytattunk (a párom hozta fel, hogy hogy áll a tesója a szervezéssel, nem követelőztem, hisztériáztam vagy ilyesmi), megkaptam, hogy a gyűrűt ki kell érdemelni. Hát én majdnem elbőgtem magam, mert úgy érzem, hogy már éppen eleget tettem a kapcsolatunkért. Most úgy érzem, hogy ha már meg is kérne, elkésett vele. Ráadásul tudom, hogy idén nem is fog megkérni, mert a bátyja... :(
2014. márc. 12. 14:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!