Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is szakítanátok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar a barátjával 6 év után, mert ugyan szereti, de nem veszi feleségül a párja.

2013. jún. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
49%
Én is szakítanék. Alapból nem vállalnék gyereket olyannal aki annyira se méltat hogy elvesz. Hogyha nem akarja elvenni, akkor nem vele képzeli az életét. Mert ha vele képzelné, gond nélkül elvenné. Így csak használja amíg nem talál jobbat. Nagyon sajnálom a gyerekeket akik házasságon kívül születnek.
2013. jún. 24. 09:29
 52/74 anonim ***** válasza:
70%

Nem értem, hogy tudnak egyesek olyan felesleges, idegbeteg hisztit itt levágni, mint pl. az 50-es válaszoló, mert valakinek más az értékrendje és egy életre szóló párkapcsolatban minden téren társa akar lenni a másiknak?

Nekem is, a férjemnek is fontos a házasság, egyáltalán nem ugyanaz, mint az együttélés. Mi nem választottunk volna olyat, aki ezt nem értékeli.

Aki meg máshogy akarja csinálni, szíve joga, nem vagyunk egyformák.

2013. jún. 24. 11:48
 53/74 anonim ***** válasza:
39%
50 es tényleg siralmas vagyok azért mert megtaláltam életem párját és hozzámentem? 10 éve boldog házasságban élek azt hiszem megérte! Külön romantikus visszagondolni arra , hogy másfél hónap után mentünk az anyakönyvvezetőhöz nagy boldogan mert tudtuk hogy az igaziak vagyunk egymásnak. És az élet minket igazolt. Fáj ez neked hogy megosztottam a történetem?És ez az élet rendje.én a kérdésre válaszoltam te meg csak vitázni jöttél ide..
2013. jún. 24. 22:31
 54/74 anonim ***** válasza:
88%
Ha csak ígérget, de nem tesz semmit, az elég egyszerű: nem akar esküvőt, de szereti a lányt és nem akarja megbántani. Bár ezzel még jobban bántja.
2013. jún. 25. 10:52
 55/74 anonim ***** válasza:
43%

Én is azon a véleményen vagyok, hogy ideig-óráig háttérbe lehet szorítani magunkat, a személyiségünket a párunk kedvéért, de csúnyán vissza fog ütni. Előbb vagy utóbb, de visszaüt. Tapasztalatból írom mindezt: 4,5 éves kapcsolatból léptem ki, mert akkor jöttem rá, hogy nem vagyunk egymáshoz valók igazán, pedig akkor már fél éve menyasszony voltam.

Szerintem nagyon fontos a házasság, szeretnék is férjez menni ahhoz a férfihoz, akit szeretek. De csakis hozzá, más felesége nem akarok lenni.

Két dolgot tennék még hozzá, ami furcsa volt nekem a válaszokat olvasgatva:

- sokan összekeverik a házasság és az esküvő fogalmát. Egyáltalán nem kell óriási lagzi a házassághoz. Én a lagziról bármikor szívesen lemondanék, de a házasságról nem szeretnék. Kérdező! A barátnőd lagzit vagy házasságot szeretne? Mert nagyon nem mindegy.

- olyan sokan írták, hogy el akarja vetetni magát a nő meg ilyenek. Mi az, hogy elveteti magát? A házasság valami kegy, amit a férfi gyakorol vagy mi? Szerintem a házasság két ember kölcsönös megállapodása és nem a nő által kierőszakolt valami.

2013. jún. 25. 11:37
 56/74 anonim ***** válasza:
58%

Utolsó, nagyon igazad van, hogy összekeverik a kettőt.

Van itt mst egy kérdés, ahol, a az egyik fél elvált, a másik özvegy, szeretnének minden elhajtás nélkül hazasodni...erre volt olyan, aki azt kérdezte, h. nincs x ezrük az esküvőre? (ki beszélt arról, h nincs azt nem tudom)

Vagy, ha vkinek csak ennyit számít a papír, h ingyenesen, akkor ne is házasodjanak...

Én ezt nem értem, kötelező a nagy buli? Vagy mi?

Amúgy itt a kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__4..

Bocsanat az off miatt, de ezt a dolgot gyakran tapasztalom, hyg sokan mondják, hogy azért nem házasodnak, mer inkább másra költik a pénzt, holott ha akarják ingyen van...

9#

2013. jún. 25. 12:04
 57/74 A kérdező kommentje:
házasságot szeretne, hogy azt mondhassa, hogy a férjem..és ő feleség. Nem akart soha nagy felhajtást. Pedig megtehetnék. Most is ott tartanak, hogy a fiú esküdözik, hogy elveszi.
2013. jún. 25. 12:30
 58/74 anonim ***** válasza:
42%
Akkor egyszerű, nem kerülne pénzbe se időbe, sőt semmibe csak a srác egyszerűen nem akarja! Itt nincs kifogás, hogy nincs pénz, sok vendég kell stb stb
2013. jún. 25. 12:33
 59/74 anonim ***** válasza:
82%

51.

Mi nem vagyunk házasok, de a gyerekemet egy percig se sajnáld, mert képzeld papIr nélkül is nagyon jól élnek a szülei, nem származik belőle hátránya és elég nagy butaságra vall, ha szerinted egy gyereknek emiatt rossz élete van.

2013. jún. 25. 13:17
 60/74 anonim ***** válasza:
93%

Nem.

Bár nálunk nem is hat év után derült ki, mennyire másként gondolkodunk.

Amíg olyan békében, szerelemben, bizalomban élünk, mint most, addig engem nem mozgat a házasság. Ha meg ezek tönkremennek...? Akkor úgyis mindegy.

2013. jún. 25. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!