Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ti is szakítanátok csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is szakítanátok csak azért, mert nem vesz feleségül a párotok?

Figyelt kérdés
Barátnőm szakítani akar a barátjával 6 év után, mert ugyan szereti, de nem veszi feleségül a párja.

2013. jún. 23. 12:02
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/74 anonim ***** válasza:
37%
ha ezért szakít, akkor szereti igazán, csak biztonságban akar lenni
2013. jún. 23. 12:06
 2/74 anonim ***** válasza:
91%
Hát erről korábban kellett volna beszélgetni.
2013. jún. 23. 12:08
 3/74 anonim ***** válasza:
66%
Na ezért le leszek pontozva, mert itt ugy szokott lenni.En házasságpárti vagyok, ha 6 év után sem hajlandó elvenni, igenis szakitanék vele, és sajnálnám az elpazarolt éveket.
 4/74 A kérdező kommentje:
szereti a párját, babát is terveznek, csak a lány úgy érzi, hogy nem becsüli meg őt a párja..nem nagy lakodalmat akar, csak a felesége lenni.
 5/74 A kérdező kommentje:
a lány a kezdetektől fogva mondta, hogy főleg a baba előtt szeretne feleség lenni. Tehát a párja a kezdetektől tudja, hogy mit szeretne a lány.
2013. jún. 23. 12:09
 6/74 anonim ***** válasza:
37%

Ki kell erőszakolni egy házasságot,

mert e nélkül nem fog tudni elválni majd fél év múlva...

2013. jún. 23. 12:10
 7/74 anonim ***** válasza:
77%
Házasság nélkül én sem szülnék - nem mintha ez bármi biztosítékot jelentene, de én így nőttem fel, nekem ez a normális. A házasság-gyerekvállalás kérdéséről viszont még az elején kellett volna beszélniük, és az évek folyamán többször is elő kellett volna kerülnie.
2013. jún. 23. 12:11
 8/74 anonim ***** válasza:
79%
Jó, és a férfi erre mit mondott?
2013. jún. 23. 12:12
 9/74 anonim ***** válasza:
86%

Szomorú, hogy csak 6 év után jött rá, hogy az a férfi nem veszi felesegül, mert egy komoly kapcsolatban él az ember, akkor elég hamar érdemes tisztázni az elvárásokt (pl az, hogy mindkét félnek fontos-e a házasság, akarmak-e gyereket)

Hq pedig a férfi hitegette, úgy, hogy tudta, hogy a nő szeretne házasságot, és nem tette egyértelművé, hogy ő pedig nem, és ezzel nem tette lehetővé, hogy a nő eldöntse, szeretné-e így a kapcsolatot, akkor jogos a szakítás, hiszen a kapcsolat hazugságra épült, hiába szereti az egyik a másikat.

2013. jún. 23. 12:13
 10/74 A kérdező kommentje:
többször beszéltek már erről, a férfi ígérget, aztán "mindég közbejön valami". Nem látok a mindennapjaikba, hogy a férfi mitől tart, miért nem kéri meg a kezét, de barátnőmnek elege lett, kezdi azt érezni, hogy a férfinak nem is fontos.
2013. jún. 23. 12:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!