Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz, hogy a pasik örülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?

Figyelt kérdés

Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?

Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...

"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."

Tehát igenis számít.

2013. máj. 29. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
100%

"Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?

Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...

"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."

Tehát igenis számít."

Nagyon sok beteg ember van. Rengeteg.

2013. máj. 29. 16:41
 52/66 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! De az igazi, akit még csak meg se csókoltak! Hogy tudod elviselni a gondolatát, hogy más a szájába dugta a nyelvét? Hát ez gusztustalan! Olyat keress mindenképp, aki nem is csókolózott még! Sőt, a legjobb az, hogy ha nem is nézett még más férfira. Csak rád nézzen, nem?

(Aki ilyennel ráadásul ennyire agresszívan támad, annak nagyon mélyen ott van hátul, hogy olyat akar, aki nem tudja senkihez hasonlítani, mert tudja, hogy nem valami nagy/jó/kitartó stb. Egy szűz lánynak pedig reményei szerint ez nem tűnik majd fel. Viszont ez nagyon kellemetlen gondolat, ezért az kiabál leghangosabban, akinek a háza ég alapon ordítja a használt rongyot, meg pfuj, pfuj, aztán reménykedik, hogy hátha talál egy csajt, akinek majd nem tűnik fel, hogy ő milyen kis szerencsétlen )

2013. máj. 29. 16:49
 53/66 anonim ***** válasza:
29%
Nekem az egyetlen férfi az életemben a férjem. Ő nagyon büszke erre, de senkinek nem mondta még el. Nem hiszem, hogy számított volna, ha lett volna előtte valakim, de azért azt hiszem, ez hízelgő egy férfinek, pláne, ha látja, és tapasztalja, hogy maximálisan összeillünk az ágyban. Mint kulcs a zárba... :)
2013. máj. 29. 17:16
 54/66 anonim ***** válasza:
100%
Van, amelyik igen. De azoknak inkább csak a külcsín számít, meg hogy janiskodhatnak, amiért ők vették el a feleségükét. Normális férfi annak örül, ha olyan nőt vesz el, akit szeret, és aki viszontszereti. Nyilván van abban vmi romantika, ha a lány volt neki az első, de ilyen szinten már beteges sztem.
2013. máj. 29. 17:38
 55/66 anonim ***** válasza:
100%

Meg kell magyaráznia magának, hogy miért öregszik és hal meg egyedül. Szerintem erre irányult ez a kérdés.

A férjem nem kérdezett a múltamról soha, én meséltem, ha akartam. Volt pár kapcsolatom, komoly és komolytalan is, ahogy neki is. De ő nem félt belemenni egy felnőtt kapcsolatba, mert volt tapasztalata és önbizalma. Egy naív szűz lányt könnyű hülyíteni (arról nem beszélve, hogy ez többnyire 20 alatti lányokat jelent, nulla tapasztalattal). Nem csodálom, hogy egy beszari kisfiú, mint a kérdező, fél kapcsolatot létesíteni egy nővel, akinek már elvárásai lennének vele szemben. A könnyebb utat választja, csak aztán pofáraesik, amikor a kislány is felnő és kinyílik a szeme.

Ajánlom figyelmedbe Osho: A nők könyve c. művét. Sokat tanulhatsz belőle, hogy mekkora szívás számodra, ha egy nő pontosan tudja, mit kaphat meg az élettől, csak te azt képtelen vagy neki megadni.

Ha pedig úgy éled az életed, hogy a nőt "használati tárgynak" tekintesz, ajánlom figyelmedbe ezeket: Tuti nem használt, csak a tiéd, és sosem fog többet kérni, mint amennyit adni tudsz:

[link]

2013. máj. 29. 17:47
 56/66 anonim ***** válasza:
21%

Jaj azért néhányan annyira túlzásba estek mintha a kérdező pont rátok értette volna csak.

Mindenkinek más fontos neki ez másnak meg más, mi baj ezzel. Semmi megtalálja a zsák a foltját, aztán majd az idő eldönti, ti se kombináljatok össze vissza.

2013. máj. 29. 17:56
 57/66 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az én férjem a kapcsolatunk kezdetétől pozitívan ítélte meg azt, hogy "tapasztalt" vagyok. És sose hasonlítana holmi rongyhoz. Mondjuk ő elég felvilágosult, még a házimunkában is segít. Lehet, hogy az ördöghöz mentem hozzá... :) Mellesleg ő se volt szűz. Még csak az kéne! :D 28N
2013. máj. 29. 20:32
 58/66 anonim ***** válasza:

Van akinek fontos, van akinek nem!

Se nekem, sem a páromnak nem volt hű de fontos, hogy mikor összejöttünk mind ketten szüzek legyünk.

2013. máj. 30. 08:32
 59/66 anonim ***** válasza:
83%

Eszembe jutott valami, amit egy amerikai humorista mondott:

Ugyebár az öngyilkos merénylők azzal nyugtatják magukat, hogy a hitük szerint 77 szüzet kapnak a túlvilágon.

Két dolog jutott erről az eszébe:

Azok a szüzek biztos hogy csak nők?

Viszont ha mind nők, akkor az nem a menyország, hanem a pokol: 77nőt megtanítani dugni? Akkor inkább lenne a 77qrva...

2013. máj. 30. 08:55
 60/66 anonim ***** válasza:
50%

Aki 30 évesen még szűz annak nincs egészséges kifejlett személyisége.

A szex az élet fontos része a párkapcsolat a vele járó szexualitás a személyiségfejlödés, az agyi müködés elengedhetetlen része.

2013. máj. 30. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!