Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz, hogy a pasik örülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?

Figyelt kérdés

Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?

Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...

"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."

Tehát igenis számít.

2013. máj. 29. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
73%

30: Nem akartalak megbántani. De mint írtad, neked is voltak problémáid, voltak okai. Jó hogy ezen túl vagy. Szerencsére én nem tudok ilyet elképzelni, ezért tűnhetett úgy, hogy "csúnyán" írtam kicsit ezekről a nőkről. Végül te sem emellett az első mellett döntöttél és gondolom a párodat sem zavarja/fogja zavarni, hogy nem vagy már szűz. És végül is ez a kérdés. Nem a kor. Hanem hogy zavaró.

Szerintem csak olyan férfit zavarhat ez, aki tudja hogy egy nagy nulla az ágyban, és örül, hogy a nőnek nincs viszonyítási alapja.

2013. máj. 29. 11:33
 32/66 anonim ***** válasza:
86%
Hát nem tudom ez milyen gondolkodás, nem a középkorban élünk. Én 17 évesen jöttem össze a későbbi férjemmel, és nekem ő volt az első, de ha lett volna már előtte 5 pasim, akkor sem kellettem volna neki kevésbé... Ilyen erővel meg hasznát pasik se kelljenek a nőknek...
2013. máj. 29. 11:34
 33/66 anonim ***** válasza:
1%

Azért egy tanulmányt is megér ez a kérdés.

Egy férfi kérdez férfit és erre hány nő megsértődik és flegmán válaszol. Mi nők is tudok egymástól hülyeséget kérdezni. Mindazok mellett, hogy én sem gondolom úgy minta kérdező.

2013. máj. 29. 11:45
 34/66 anonim ***** válasza:
97%

"Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?"

Nem vagyok tárgy, így senki ne merje rám azt mondani, hogy használt. Ha meghallom ezt a szót, azonnal repül az illető. Nem vagyok trófea, akit birtokolni lehet.

Biztos, hogy vannak ilyen emberek, nyilván akik szűz lánykákat keresnek, azokban ez is benne van. Nem bírják elviselni ha már más is járt a párjukban.

Én nagyon nem szeretem az ilyen gondolkodású embereket. Tipikus birtokló zsarnokok, akiknek a párja rá ne merjen nézni másra, mert akkor máris repül a két pofon.

A barátom inkább örül neki, hogy nem ő az első nekem, így pusztán a kíváncsiság nem fog félrevinni. Én is örülök annak, hogy neki is volt már mindenféle kapcsolata, mert tudja mit várhat tőlük, és mérlegelni tud, hogy megéri e. (Szerintem nem.)

2013. máj. 29. 11:52
 35/66 anonim ***** válasza:
90%
Ez már megint provokál.
2013. máj. 29. 11:58
 36/66 anonim ***** válasza:
58%

a barátom 17 évesen is hajlandó volt összejönni velem, pedig már használt voltam. most már, hogy egyre többet beszélgetünk esküvőről, jövőről, stb., azt mondja, hogy jobb így, mert legalább tuti nem éled fel bennem a kíváncsiság mások iránt. 20 éves vagyok amúgy, ő 22.

amúgy a kérdés szövegéből látszik, hogy kamu:)

2013. máj. 29. 12:03
 37/66 anonim ***** válasza:
98%

Egy vicc jutott eszembe a kérdésről:

Az ex férj és az új férj találkoznak. Az ex nem bírja ki, és beszól az újnak:

Hogy szuperál a használt punci?

Az első öt centi után teljesen új!

2013. máj. 29. 12:08
 38/66 anonim ***** válasza:
97%
Ha szora sem érdemesek a válaszok, akkor minek írtad a kérdést, te szerencsétlen?
2013. máj. 29. 12:15
 39/66 anonim ***** válasza:
25-ösnek: nem bántottál meg, csak nagy igazság, hogy a legtöbb dolog nem az, aminek látszik. Rólam addig sem mondta volna meg senki, hogy nem voltam még együtt senkivel, és azóta sem hinnék el. Nem vagyok csúnya ti. De tény, hogy oka van a dolognak - bár többször mondtam a (volt) páromnak: a 15 nővel ő sem jutott előrébb párkapcsolatokat illetően, és nem irigylem azért, hogy 16 éves korában egy 32 éves pultosnő vette el a szüzességét a vécében.
2013. máj. 29. 12:24
 40/66 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy kinek mi a fontos, neked kérdező ez akkor keres ilyen barátnőt. Másnak meg más fontos, nem vagyunk egyformák, így szép a világ.
2013. máj. 29. 12:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!