Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz, hogy a pasik örülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?

Figyelt kérdés

Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?

Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...

"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."

Tehát igenis számít.

2013. máj. 29. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:
85%
De miért vesztek ennyire magatokra mindig mindent? Ha az ilyen direkt kamu veszekedős kérdésekre senki nem válaszolna előbb utóbb eltűnnének.
2013. máj. 29. 11:16
 22/66 A kérdező kommentje:

Részemröl lezártam a témát egerek.

Az a pasi aki megelégszik egy használt nővel az önmagáról állít ki negatív bizonyítványt.

Bye Bye

2013. máj. 29. 11:17
 23/66 anonim ***** válasza:
91%

Emberek!

Ne idegeljétek magatokat. A kérdező egyértelműen csak egy b@romarcú troll.

Nyilván szűz még szegényke, mert olyan pici a farka, hogy eddig minden nő csak képenröhögte, amikor letolta a gatyáját, ebből kifolyólag van egy irdatlan nagy kisebbségi komplexusa, és úgy véli, hogy ha majd szűz lányt vesz el, akkor annak talán nem tűnik fel, hogy egyrészt kicsi neki, másrészt veszettül béna vele.

Egyébként egy "nagyon vallásos" ismerősöm fejtette ki nagy bölcseséggel, hogy ő azért vesz majd el szűzlányt, mert annak nincsenek igényei. Ennyi.

2013. máj. 29. 11:18
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
:))) Bocs, de ilyen ostobasagot reg hallottam, de jokat nevetgelek rajtad, Kerdezo :)))
2013. máj. 29. 11:19
 25/66 anonim ***** válasza:
87%
Ez de hülyeség. Én menekülnék egy nőtől aki 30 évesen szűz. Miért az? Szektás? vagy valami önbizalom hiánya van? Esetleg aszexuális? Mert tuti nem egészséges, ha ennyi időn át nincs vágy. Vagy magát azért nyomogatta - az jobb? Szerintem egy férfi sem akar már 30 felett már tanító bácsi lenni, hanem felnőtt nőre van szüksége. Az esküvőig várni meg hülyeség, zsákbamacska. Utána szenvedjenek még együtt 30évet?
 26/66 anonim ***** válasza:
87%
Szóval túl csúnya vagy ahhoz hogy bárki is megdugjon és ezzel vigasztalod magadat...
 27/66 anonim ***** válasza:
91%
Az ilyenekből lesznek a pedofil állatok, akik hatvan évesen is tizenéves lányokat erőszakolnak meg, mert az még nem használt. Beteg a kérdező, de minden esetre egy kis csíra, aki senkinek nem kell.
2013. máj. 29. 11:21
 28/66 anonim ***** válasza:
18%

Változnak az idők.

Régebben négy nőből, három nő biztos, hogy szüzen ment férjhez.

Manapság meg négy nőből három nő maximum hüvelygombás...

:)

2013. máj. 29. 11:24
 29/66 anonim ***** válasza:
87%
Vicces, micsoda ötletek pattannak ki egyes emberek fejéből. :D Nem is tudnék olyannal összeházasodni, akivel nem tudom, szexuálisan egyáltalán passzolunk. De kedves kérdező, neked erről a témáról valószínűleg fogalmad sincs, jobb is. :)
2013. máj. 29. 11:24
 30/66 anonim ***** válasza:
90%

25-ösnek, én nő vagyok, 30 felett veszítettem el a szüzességemet, és az akkori párom aggódott is nagyon emiatt. De végül furán alakult, mert később ő volt az, akinek gondjai voltak az együttléttel (noha több mint 15 nője volt addigra, de abból csak egy tartós), azt gondolom, én teljesen normálisan működtem.

A második férfi nem tudta, hogy csak a második, és odáig volt, hogy mi mindent tudok - egyszerűen ösztönösen jött.

És megértettem az első páromat, hogy félt, és nem is gondolom, hogy mindent ugyanígy csinálnék az életemben, ha újrakezdhetném, és igen, fáj, hogy kimaradtak a 20-as évek, de nem (csak) a szex miatt, hanem mert sok félelem volt bennem a férfiak felé. De a végére jártam, megküzdöttem vele, és aki nem tudja, milyen későn kezdtem, semmit nem vesz észre...sőt...

És a felvetett témára: mindenki olyannal legyen, amilyennel szeretne. Ennyi. Ha valaki nem tudja elfogadni a másikat úgy, ahogy van, bele se kezdjen. Nekem sem volt könnyű a 15 korábbit tudomásul venni, és nem éreztem úgy, hogy azzal minden teljesen rendben volt.

2013. máj. 29. 11:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!