Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?
Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?
Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...
"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."
Tehát igenis számít.
Ez attól függ szerintem, hogy mennyire használt, meg milyen módokon. Szerintem egyetlen egy férfit sem bántana a dolog, ha a szitu az lenne, hogy előtte volt már 5 komoly kapcsolatom, és természetesen mindegyikkel d*gtam. De ha átment rajtam mondjuk 50-60 nem komoly pasi, az azért már más téma.
De más szemszögből pedig.. egy srác ismerősöm mondta azt egyszer, hogy soha nem venne el olyan lányt, akinek ő vette el a szüzességét, mert azt a lányt később még nagyon is hajtani fogja a kíváncsiság..
Nézd, embere válogatja, kinek mi a fontos egy kapcsolatban. Van ilyen is, akinek az, hogy a párja szűz legyen. De azért a többség inkább a kölcsönös szeretetre, a szerelemre, a hűségre, a megértésére, a közös célokra, az egymás segítésére, az egymás melletti kitartásra szavaz.
Csak azt tudom mondani, hogy remélhetőleg minden zsák megtalálja a foltját. :)
"egy srác ismerősöm mondta azt egyszer, hogy soha nem venne el olyan lányt, akinek ő vette el a szüzességét, mert azt a lányt később még nagyon is hajtani fogja a kíváncsiság.."
Szerintem ez mondjuk nagy baromság, mert előtte is hajthatná a kiviácsiság. Meg ilyen alapon akinek nem volt 100 is lehet kíváncsi.
Csak aztán a 30 éves szűzlányban fel ne éledjen az "én még élni akarok", mert csak gond lesz vele! :)
És pont akkor fog bek.urvulni, mire "használt" nőtársai lenyugodnak és szépen megállapodnak! Aztán a "használt" férj kereshet egy új feleséget! De félő, hogy már csak a fiatalkorúak körében fog találni...azoknak meg nem kell egy leharcolt vénf.asz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!