Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?
Figyelt kérdés
Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?
Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...
"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."
Tehát igenis számít.
2013. máj. 29. 11:00
2/66 anonim válasza:
Biztos van ilyen pasi, aki így gondolkodik. Engem elvett a férjem használtan és azóta is örömmel használ.
3/66 anonim válasza:
Egy igazi férfi nem tárgyként kezeli a feleségét.
4/66 anonim válasza:
Na, az a nő vagy nagyon szép nem volt, vagy szűz nem volt, csak a pasi volt béna az ágyban :P
5/66 anonim válasza:
A levetett rongyért pedig érdemelnél egy szájba vágást.
7/66 anonim válasza:
És a pasi használt volt vagy nem?
8/66 anonim válasza:
Az én vőlegényem sem hiszem hogy feleségül venne, ha nem vele vesztettem volna a szüzességemet. Bár ő nem fogalmaznak ilyen alpárian, hogy "használt"...
9/66 anonim válasza:
És akkor honnan kell nősülni? Zárdából 16 éves szűzeket?
Az, hogy 1 hülye mond valamit a neten, nem újság, mindenki írhat.
Ha most ennek az a lényege, hogy te 35 éves szűz vagy, akkor szólok, hogy ez nem érdem, hanem komoly gond, vagy pedig senkinek sem kellesz. Kivéve ha a fent említett zárdából írsz.
10/66 anonim válasza:
Valamennyire igazad van nyilván ha a 25. éves lánynak 50 pasija volt az azért valamit elárul róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!