Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik elhanyagolják a...

Férfiak, akik elhanyagolják a feleségüket, miért teszik?

Figyelt kérdés

#klhkug
2012. dec. 1. 10:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
23%
Talán mert a feleség elhanyagolja magát?
2012. dec. 1. 11:06
 2/16 anonim ***** válasza:
31%
szerintem ez nem minden esetben a pasi hibája, sok nő brutál módon elhagyja magát a szülés után pl és már semmi sem fontos csak a gyerek.. én ilyenkor valahol azért megértem...TISZTELET A KIVÉTELNEK!
2012. dec. 1. 11:06
 3/16 A kérdező kommentje:
Részben igazatok van, én női szemmel látom azt, hogy engem a párom hanyagol el. Sőt:( Szeretetre vágyom és törődére, ha én megadom miért nem kapom meg? A szülésről csak annyit, hogy ha az anya nem "csak" a gyerekkel foglalkozik, akkor ki? Hiszen a férfiak szerint ez a dolga. Sajnos az én házasságom így romokban van, bár a férjem ezt föl sem fogja :(
2012. dec. 1. 11:13
 4/16 anonim ***** válasza:
Hát miért nem beszélsz vele?
2012. dec. 1. 11:17
 5/16 A kérdező kommentje:
Már megtettem, nem egyszer :(
2012. dec. 1. 11:27
 6/16 anonim ***** válasza:
79%

Először is tedd fel azt a kérdést, hogy te mit adsz meg a párodnak? (Szeretetben, törődésben, odafigyelésben, tiszteletben.)

Ha te mindezt megadod, napi szinten érezteted vele, hogy fontos neked (mint ember, mint férfi, nem csak mint apa és családfenntartó), akkor jogosan várod el a viszonzást. Ha te sem teszel semmit a kapcsolatba, akkor viszont ne várd el. Egy kapcsolat minősége mindig két emberen múlik! És ha neked van igényed több törődésre, akkor te is nyugodtan megteheted az első lépéseket!

2012. dec. 1. 11:28
 7/16 A kérdező kommentje:
Úgy érzem én túlzottan is megadom ezeket. LEhet ez a baj, és úgy gondolja, neki nem kell ezt viszonoznia:( Mindig is csupa szív ember voltam, és mai napig mindezek ellenére, kajával az asztalon várom haza, a tiszta lakásba. Talán ez is a baj, hogy mindent megteszek, csak rajta nem látom ugyan ezt.
2012. dec. 1. 11:53
 8/16 anonim ***** válasza:
25%
Én nem csak a kajára meg a tiszta lakásra céloztam, hanem olyan dolgokra, hogy pl. meghallgatod a munkahelyi dolgait, elismerően nyilatkozol róla, pl. hogy frappánsan megoldott egy helyzetet és hasonlók. A férfiak számára a legfontosabb, hogy azt érezzék, a nő felnéz rájuk, tiszteli őket.
2012. dec. 1. 12:05
 9/16 anonim ***** válasza:

Fontosak aozk a dolgok is, maiket az egyik válaszoló több hozzászólásban melít. De! Jó az, ha először mindenképpen a kérdező teszi meg az első lépéseket? Mert nem kevés törődésről írt, hanem nulláról. Tehát nem az van ,hogy egy puszi helyett kettőt kér, hanem hogy egyáltalán rá figyeljen.

Meg kell tőle kérdezni, hogy ő mivel elégedett ebben a kapcsolatban és mivel elgéedetlen.

2012. dec. 1. 12:43
 10/16 anonim ***** válasza:

Bocsánat, gusztustalaul írtam. Az első mondat:

Fontosak azok a dolgok is, amiket az egyik válaszoló több hozzászólásban említ.

2012. dec. 1. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!