A pasik miért csalják meg a feleségüket miért kezdenek egy tőlük jóval fiatalabb lánnyal?
És a npk miért teszik sokszor ugyanezt?
Hülyekérdés. Vége a szerelemenek, szar a házasság. Jön valami érdekes. De az vonatkozik a nőkre is. Nem kevesebb nő csalja meg a férjét mint ahány férfi.
(ja,én nő vagyok)
Sok esetben nem is a férfi a kezdeményező. A következő sztori a szemem előtt zajlott: A pasi mindig nagy szeretettel beszélt a családjáról, gyerekeiről. A házimunka sem volt neki büdös,(a feleség állandó délelőtt dolgozik, a pali 2 műszakban, mikor délután ment dolgozni, meg szokott főzni a családnak, hogy mindennap friss kaja legyen, ne előzőnapi, és egyebek). A munkahelyen ráakaszkodott egy kb. 15 évvel fiatalabb csaj (22-23 éves), mert tetszett neki a pali, aki tényleg jól néz ki, kedves mindenkivel, jó a humora is. Több mint egy évig futkosott a pasi után, akinek eleinte láthatóan kellemetlen volt a helyzet, próbált is menekülni a csaj elől. Aztán addig-addig tartott az ostrom, amíg már először megszokta, majd hízelgő lett neki, hogy egy ilyen fiatal csajnak, aki ráadásnak csinos is, mindig jókedvű, ennyire bejön. Én figyelmeztettem is időben (mondhatni a legjobb munkahelyi haverom volt a srác), jól gondolja meg, mert ha kiderül, a szeretett családját veszítheti el. Még akkor úgy is tűnt, hogy korlátozza az együtt töltött időt, inkább próbált másokkal beszélgetni, eltölteni a kajaszünetet, mivel közel dolgoztunk egymáshoz, ez általában én voltam. Aztán kismama lettem, vegyszerekkel dolgozunk, nem dolgozhattam tovább, mondhatni egyedül maradt! A csaj ismét nagyon ráerősített, most úgy néz ki komolyra fordult a dolog közöttük. Az én lelkiismeretem tiszta, amit egy kívülálló megtehet, én megtettem. A kérdés csak az, hogy mikor borul a bili?
Szóval azt akartam ezzel írni, hogy ilyen intenzív ostromnak, ennyire hosszú ideig nagyon nehéz ellenállni, pláne ha hízelgő a léleknek.
Az,hogy a TE PASID ezt csinálja, nem jelenti, hogy minden pasi ezt csinálja. Ez bántó lehet a pasiknak...
Amúgy szerintem (de nem biztos, hogy ettől még így is van) valami bibi van a kapcsolatban,ahol az egyik fél mást keres/próbál keresgetni. De talán vannak olyanok, akiket egyszerűen hajt a vérük. De talán még ebben az esetben is van hiba a másik félben is, hiszen nem ismerte fel, hogy kit választott.
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!