Egy 30-as pasi azért jön össze fiatalabb lánnyal, hogy a saját formájára tudja alakítani?
Volt olyan barátnőm, aki összejött egy velünk egyidős pasival, aztán egyszerűen eltűnt. A pasi annyira kisajátította, hogy senkire és semmire nem voot hely az életében csak rá. Suli után rohant hozzá, aztán az egész délutánt együtt töltötték, ez ment minden egyes nap. Hétvégéken úgyszintén. Ha éppen a pasi nem ért rá, akkor is otthon ült a lány és várta, hogy majd menjen érte, mert a pasi annyira féltékeny volt, hogy a boltba se hagyta egyedül elmenni. Előtte a lány mindig csinosan öltözködött, színes vidám cuccokba, onnantól hogy összejöttek inkább olyan mindent eltakaró ruhákat kezdett hordani, mert a pasija nem szerette, ha "mutogatja magát". Ezenkívül belenézett az sms-eibe, az e-mailjeibe, az msn-enes beszélgetéseibe. Ez ment 5 teljes hónapig. Ha bármi célzást tettünk neki arra, hogy ez így nagyon nem jó, akkor nem is beszélt velünk napokig, még suliban se, máshol meg amúgy se. Aztán hálisten történt valami, a srác egy eszméletlen nagy botrányt vágott le a suli előtt, mert a lány megölelte az unokatesóját (fiú és a pasija nem ismerte és nem tudta, hogy ki) mikor elköszöntek egymástól. Akkor felébredt és észhez tért, kidobta és visszaváltozott. De volt olyan barátnőm is aki egy 31 éves pasival jött össze és semmi nem változott meg rajta, körülötte. Ment a pasijával ide-oda, a srác haverjaihoz, de volt hogy együtt mentünk valahova és hozta a pasit is, mi is kedveltük voltak közös programok stb.
Mindezzel azt akartam mondani, hogy nem korfüggő az, hogy valaki át akarja-e változtatni a barátnőjét. Amúgy, ha nem nagyon fiatal lánnyal jön össze, szal mondjuk már 18 felett van, akkor jó esetben van egy kialakult személyisége amit nehezen lehetne átnevelni. Persze van aki még keresi önmagát és könnyebben befolyásolható, de egy normális pasi ezt nem használja ki, a szemetek meg kortól függetlenül megteszik.
Barátom 24 éves, ő ahhoz szokott, hogy kedvére manipulálja a csajokat - mert megtehette. Nálam is próbálkozott, de rájött, hogy halott ügy - édesanyám Az Emancipált Nő, szóval az ő nevelése mellett erre igen kevés esélye volt :D - aztán most pont ezt bírja bennem a legjobban. Szóval nem kortól függ, ki mennyire akar irányítani... És nem is mindenkit lehet.
20L
Legtöbbjük tényleg manipulátor, számos példát ismerek közülük. Az ég óvja tőlük a fiatal csajokat..
Azt azért megemlíteném, ilyen dolgokban az ember nem változik. Aki 30 évesen a maga kedvére akarja nevelni a lányt, az 20 évesen is azt teszi. Ezzel arra célzok, hogy életkor függvényében nem jelenthető ki, hogy az idősebbek érettebbek, megbízhatóbbak, hűségesebbek.. Aki tiszteli a nőt, az 20 évesen is tiszteli, aki pedig nem, az 40 évesen sem fogja. (Korkülönbséges kapcsolatokban szoktak ezzel takarózni, hogy "nekem megbízható pasi kell, nem úgy mint a huszonévesek..", pedig a két dolognak egyáltalán nincs köze egymáshoz)
Ez a kérdés...
Persze, hogy fiatalabb lánnyal jön össze, hiszen az az elfogadott, ha a nő fiatalabb, nem?
Na, ilyet sem hallottam még.
Ahoz képest rendre a fiatalabbak találnak be, pedig a saját korosztályom, vagy a kicsit idősebb jön be. A barátnőm 27 éves, én 33 vagyok és igencsak Ő próbálgat alakítgatni (persze feleslegesen). Majd megunja egyszer...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!