Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, akik elhanyagolják a...

Férfiak, akik elhanyagolják a feleségüket, miért teszik?

Figyelt kérdés

#klhkug
2012. dec. 1. 10:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%
,, A férfiak számára a legfontosabb, hogy azt érezzék, a nő felnéz rájuk, tiszteli őket." Szóval még ha nincs is így, hitesd el vele, hogy tök menő, és van miért felnézni rá. Ez a ,,nézz fel rá" duma szerintem hülyeség - nem kötekedni akarok, ez csak az én véleményem. Nem nézek fel egy olyan emberre, aki nem jobb valami olyasmiben nálam, ami számomra erény vagy jó képesség. Ettől függetlenül tisztelhetem azok miatt, amikben jó, de elvárom, hogy ő is tiszteljen engem. Nem a kiskutyája vagyok, hogy felnézzek rá... Azért ahhoz több kell, mint az, hogy frappánsan megold egy munkahelyi helyzetet. Nem gondolom, hogy egy dolgozó férfi több lenne, mint egy otthon dolgozó nő. Ki mondja meg, melyik a keményebb munka? A napi 8 óra számítógépen való dolgozás (pl) vagy a non stop gyereknevelés, háztartásvezetés? Szóval ha egy férfi elvárja, hogy felnézzenek rá, egy alacsonyabb képességű nőt vegyen el azzal a céllal, hogy istenítse magát. Jaj, ne éljünk már színházban...
2012. dec. 1. 12:52
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a kérdésre nem tudok válaszolni. Vagy a szerelem kimúlása az oka - gondolom én -, vagy az, hogy nincs tisztában a gazdagságával - csak akkor jön rá, amikor elveszít mindent.
2012. dec. 1. 12:54
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan olyan tanácsokat adtok neki, hogy tegye ki a lelkét, majd max akkor várhat valamit ő is. De olyat esetleg, hogy a férfi is meglephetné valamivel, már nem.

Kaja, meleg otthon, megértés, neveled a gyerekét..de ő mit tesz érted? Hozott neked valaha is egy szál rózsát, vagy ágyba reggelit? Esetleg egy forró fürdőt, hogy relaxálhass? Szokott segíteni a házimunkában, hogy neked is legyen időd kicsit magaddal foglalkozni?

2012. dec. 1. 13:06
 14/16 anonim ***** válasza:
65%
Én is ezt mondom... Nagy francokat nyalom ki a s*ggét azért, hogy hátha viszonoz valamit - amire csekély az esély, mert tudvalevő, hogy sokan hajlamosak ellustulni, azt gondolják, ,,na, megvan a nő, már nem kell udvaroljak". Ha ez így működik, hogy ,,én csinálok ezt, ha te cserébe csinálsz amazt", akkor már megette a fene az egészet. Nekem személy szerint vagy udvarolnak folyamatosan, vagy keresek mást, aki majd udvarol. Nem kell nekem ilyen ellustult, kiégett kapcsolat. Gyerekek miatt meg sosem szabad együtt maradni, max akkor, ha pénzileg nincs más megoldás. Az én szüleim elváltak, mikor kicsi voltam, és így meg lett mutatva a példa - ne szenvedj egy kapcsolatban, ha már nem tölt fel, csak leszív.
2012. dec. 1. 13:11
 15/16 anonim ***** válasza:
34%

Rendben, akkor ha szerintetek az a megoldás, hogy a pasi tegyen meg mindent, akkor várakozzatok...

Én ezt tettem, évekig. Sok-sok év után ültünk le beszélgetni, és akkor mondta el, hogy mi hiányzott neki a házasságunkból, és ha én ezeket megtettem volna, akkor ő is könnyebben lépett volna felém...

De addigra már annyira eltávolodtunk, hogy most válunk. Szóval lehet büszkének lenni, meg elvárni a másiktól sok mindent, de lehet, hogy arra bizony rámegy a házasság. Én már nem fogom elkövetni ezt a hibát, inkább adni szeretnék, mint kapni...

2012. dec. 1. 13:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Konkrétan 18 hónapja mióta gyerek van, napi szinten az itthon töltött max idő az alvás. Van kivétel is, és akkor rohadt különlegesnek kell éreznem a helyzetet! BEszéltem, beszéltem, és nem vesz komolyan! Ez a fárasztó. Bezzeg ha azt említem, ha nem változik a helyzet elmegyek, akkor az arcomba röhög. Nos itt tartunk:( A végsőkig teperek, de ha nem kapok visszajelzést akkor minek???
2012. dec. 1. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!