Férfiak, akik elhanyagolják a feleségüket, miért teszik?
Konkrétan olyan tanácsokat adtok neki, hogy tegye ki a lelkét, majd max akkor várhat valamit ő is. De olyat esetleg, hogy a férfi is meglephetné valamivel, már nem.
Kaja, meleg otthon, megértés, neveled a gyerekét..de ő mit tesz érted? Hozott neked valaha is egy szál rózsát, vagy ágyba reggelit? Esetleg egy forró fürdőt, hogy relaxálhass? Szokott segíteni a házimunkában, hogy neked is legyen időd kicsit magaddal foglalkozni?
Rendben, akkor ha szerintetek az a megoldás, hogy a pasi tegyen meg mindent, akkor várakozzatok...
Én ezt tettem, évekig. Sok-sok év után ültünk le beszélgetni, és akkor mondta el, hogy mi hiányzott neki a házasságunkból, és ha én ezeket megtettem volna, akkor ő is könnyebben lépett volna felém...
De addigra már annyira eltávolodtunk, hogy most válunk. Szóval lehet büszkének lenni, meg elvárni a másiktól sok mindent, de lehet, hogy arra bizony rámegy a házasság. Én már nem fogom elkövetni ezt a hibát, inkább adni szeretnék, mint kapni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!