Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Igaz, hogy a pasik örülnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a pasik örülnek neki ha a feleségüket nem használtan vették el?

Figyelt kérdés

Végül is ki örül más levetett rongyának, nem?

Ráadásul innen(a honlapról)idézek egy másik kérdésnél adott választ...

"Az én nejem is szűz volt pedig 30 évesen vettem el és nagyon szép nő.a használt az használt nem vettem volna el egy használtat."

Tehát igenis számít.

2013. máj. 29. 11:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
82%
Hát ha 100an végigmentek volna rajtam biztos nem vesz el. De egyébként a múltam az a múltam. Neki is van. 25 éves voltam mikor megismerkedtünk, azért ennyit nem vártam:) Egyébként 2 férfival voltam előtte, de ha több lett volna, szerintem az sem "gáz". Mással egy időben nem "használ", neki ez a lényeg:)
2013. máj. 29. 11:09
 12/66 anonim ***** válasza:
92%

Több sebből vérzik a feltételezés:

1) A nő nem tárgy, és anyád adna egy nyakast, ha látná, hogy így gondolkodsz... Maradj még pár évig Marok Marcsánál, és nőj fel!

2) Nem tudom ki szereti a meglepetéseket, én nem, főleg egy ilyen fontos kérdésben, mint a szexualitás. Aztán ne csodálkozz, ha a kis szűz feleséged a nászéjszakán tudatja veled, hogy igazából férfi volt, vagy aszexuális, és a hátralévő életedben ne is számíts szexre ;)

3) Remélem akkor te sem élsz nemi életet az esküvőig, hiszen egyenjogúság van, és te sem akarsz használt lenni, más levetett rongya ;)

A férjem az életemben a 2., mégis örömmel vett el, és örült neki, hogy nem ő vette el a szüzességem, így van összehasonlítási alapom, hogy őt válasszam...

2013. máj. 29. 11:09
 13/66 anonim ***** válasza:
20%

igaz

de az sem baj, ha az első öt centi után vadi új

2013. máj. 29. 11:10
 14/66 anonim ***** válasza:
89%
Azért, nem kell sarkítani, attól még, hogy nem szűz nem biztos, hogy 50 pasival volt
2013. máj. 29. 11:11
 15/66 anonim ***** válasza:
92%
És persze csak ez a két véglet van: rongyosra használt kiélt k...va, vagy 30 éves szűzlány. Persze...az ilyen férfit úgy penderíteném ki, hogy a lába nem éri a földet. Ja nem, össze sem jönnék ilyennel, mert az ilyen kijelentés olyan alapvető ostobaságra és primitívségre vall, hogy annak biztosan más megnyilvánulása is van.
 16/66 A kérdező kommentje:

A 10-es válaszolónál a pont, a többi szóra sem érdemes.

Ja...annyi kiegészítéssel, hogy a 12-es beteg...

17/66 anonim ***** válasza:
92%

Anyad hasznalt volt, amikor apad elvette? Mas levetett rongya volt?

Erted. Emberekrol igy beszelni...

18/66 anonim ***** válasza:
96%

szerintem ez egy nagyon alpári dolog

ha a nő mondjuk csak 25évesne találja meg azt akivel összeházasodik de előtte volt már 2-3éves kapcsolata akkor kevesebbet ér mert nem szűz?

meg mi az hogy használt?nem tárgyak vagyunk

nem vonzó ha egy nőt 5-6ember már megdugott,de teljesen más ha előtte volt 1-2emberrel mert kapcsolatban volt,és egy kapcsolatban természetes a szex

amúgy ha az esküvő előtt fekszenek le és valamiért meggondolja magát az egyik fél akkor a csaj már nem is házasodhat mert kevesebbet ér amiért lefeküdt valakivel?vagy szűz az esküvőig,kiderül hogy nem működik köztük a szex akkor meg együtt maradnak egy életre és csak megalkuvás szinten megy a szex vagy mi?

2013. máj. 29. 11:12
 19/66 anonim ***** válasza:
54%

Ha-ha, jó vicc, szűzen házasodni.

Amúgy volt barátom, aki egyáltalán nem szerette a szűz lányokat, azt mondta, nem akar konzervnyitó lenni..

2013. máj. 29. 11:13
 20/66 anonim ***** válasza:
82%
Miért van egy olyan érzésem hogy te vagy egy szűz kisfiú vagy akinek az életben nem lesz esélye nőre, normálisra tuti, vagy valami megkeseredett h.lyenő?
2013. máj. 29. 11:13
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!