Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos nők, a párotokat nem zavarja a pocakotok? Nem a várandósokra gondolok, természetesen.
11-es vagyok.
Miért vagyunk páran lepontozva?
Először azt hittem, rám nem vonatkozik a kérdés, de beleolvastam a válaszokba és látom, hogy kb. azonosak a paramétereink, kérdező (magasság/súly). Úgyhogy mégis válaszolok, bár rám nem igazán lehet mondani, hogy pocakos lennék, inkább mellre és fenékre rakódott egy kis felesleg az elmúlt években.
A férjem nagyon örül neki, mert szerinte így sokkal csinosabb és nőiesebb vagyok, ennyi kell rám, hogy igazán jól nézzek ki.
46-os vagyok: aki gusztustalannak találja magát, az lehet szerelmes, de ha tényleg gusztustalannak látja magát, akkor nem hiszem, hogy TUDNA szerelmes lenni anélkül, hogy állandóan arra gondolna, milyen gusztustalanul néz ki, és ki érdemelne meg egy ilyen gusztustalan lényt.
Aki nem tudja magát elfogadni, szeretni, az milyen jogon várja el, hogy más elfogadja, és szeresse? Aki nem tud saját magán mit szeretni, azon más mit tud? Csak önbizalompótló a kapcsolat? Vagy igazából elégedettek magukkal, és csak álszerénységből mondják, hogy nem tetszenek maguknak, mert nem "illik" beismerni, hogy igen, szerintem jól nézek ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!