Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos nők, a párotokat nem zavarja a pocakotok? Nem a várandósokra gondolok, természetesen.
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 19:36
11/57 anonim válasza:
Engem zavar, páromat nem, legalábbis nem mondja. Szokta simogatni, puszilgatni.
Ha azt mondom páromnak, hogy tornáztam, akkor csak húzza a száját, hogy minek... meg minek fogyózok..
12/57 anonim válasza:
10-es vagyok. ismeritek a mondást, hogy a legjobb nőt is unja már valaki? ha szeret a párod, akkor így is szeret, ha félre akar kfélni, akkor is félre fog, ha bombanő vagy
13/57 anonim válasza:
Engem nagyon zavar, szerinte nincs is hasam és persze szerinte vékony vagyok. Szóval őt nem zavarja, engem nagyon, utálom magam.
14/57 A kérdező kommentje:
Én utálom, hogy nem tudok normálisan felöltözni, és körülöttem csak csinosabbak vannak.
2013. máj. 27. 19:59
15/57 anonim válasza:
a fejetekben tegyetek rendet. ha meg nem szeretitek eléggé a párotokat, mert nem hisztek neki, akkor még hazudtok is. magatoknak és neki is.
16/57 A kérdező kommentje:
Hiába van rend a fejemben, szemem még van...
2013. máj. 27. 20:03
19/57 A kérdező kommentje:
56% szerintem akkor hazudsz magadnak, ha elhiszed magadról azt, ami nem vagy. Lehet illúziókban élni, akár közösen is, de hosszútávon, úgy gondolom, beomlik.
2013. máj. 27. 20:10
20/57 A kérdező kommentje:
jav:76%
2013. máj. 27. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!