Mit tegyek? Aposomek vettek fel nekunk provit, amit termeszetesen mi fizetunk, havi 20at. Most itt lakunk nalunk, kulon reszen.
Pont jott a provis,amikir en naluk voltam es hallottam hogy van elmaradas.Aposom meg mondta is hogy o 4hetet fizet 5het helyett de en azt hittem hogy az o hitelukrol beszel,mert en mindig 5hetre adtam a penzt.
Most elmentek es megneztem a papirt,soha nem fizettek be az 5hetet.Ahogy szamoltam mar igy 33ezerrel kevesebbet fizettek be,mint ahogy adtuk a penzt.
En nem reg szultem,ok meg raktak felre penzt nekunk hogy tudjanak venni ami kell,mert most mi se allunk jol.
A ferjem meg halalkodik,meg adott plusz penzt,meg vesz ezt azt nekik.Anyam meg rosszul erzi magat hogy o nem tud venni semmit a gyerekeknek.Hat igy o is tudna.
A ferjem errol nem tud. Mondjam el neki? Csak ugye az meg hogy nez ki hogy kotoraszok a szuleinel? Bar o ezert nem szolna. Kicsit duhit ez az egesz,igy is rengeteg a kiadasunk.
Ha nem szolok elobb utobb kiderulne,mert en is akkor vettem fel ugyanannyit, ugyhogy egy idobe jar le.
Csak duhito hogy kozbe meg azt hisszuk hogy mennyit segitenek,kozbe meg a mi penzunkbol. Raadasul nekunk az a havi 5ezer is sokat szamit.
és az elmaradást ki fogja visszafizetni? a kedves szülők, esetleg Ti?
mindenképpen szólj a férjednek!
Jól értem, hogy amit adsz neki pénzt, hogy adja oda a providentesnek, abból ő elvesz és utána rátok költi?
Végül is, te odaadod neki az összes pénzt, az már az ő dolga, hogy nem adja tovább, a hitel az ő nevén ketyeg.
Elmondanám a férjemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!