Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anya és a barátja összeköltözn...

Anya és a barátja összeköltöznek, természetesen még itthon lakom szóval én is. A szüleim 1 éve váltak el, a pasit fél éve ismeri. Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Örülök hogy boldog, és a pasival sincs semmi probléma nagyon rendes. De azért 32 év házasság után nem gyors ez egy kicsit? Alig ismerem még a pasit és így gyakorlatilag olyan mintha egy idegennel kéne együtt élnem. Persze ezt lenyelem, nekem nincs beleszólásom, csak kíváncsi vagyok a ti véleményetekre ezzel kapcsolatban..hogy éreznétek magatokat, helyeselnétek, tennétek valamit?

19/L

2013. febr. 13. 21:21
 1/9 anonim ***** válasza:
32%
Anyukáddal kellene elbeszélgetned.,Ilyen rövid ismeretség után még ne költözzön össze az illetővel.
2013. febr. 13. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
85%

Nézd. Én 13 év házasság után amikor elváltam 2 hónap után össze is költöztem a mostani férjemmel. 14 éve élek vele boldog házasságban.

Anyukád felnőtt ember. Már régen nem kis naiva mint fiatalon voltunk. Tudja hogy nem az számít hogy 1 vagy 5 éve járunk valakivel hanem az hogy mennyire vannak oda egymásért. Ha ők úgy érzik köztük minden tökéletes akkor mire várjanak?? Csak boldogok akarnak lenni..Felnőttek, miért ne élhetnének gyorsított üzemmódban??

2013. febr. 13. 21:32
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Hát elég nagy hülyeség fél év után összeköltözni, mert ennyi idő után még nem ismerheti eléggé. Ki tudja milyen alak vagy mire képes és én tudom mit beszélek mert voltam olyan helyzetbe mint te, csak velem ki akart kezdeni az anyám drága párja, úgyhogy sokáig szerencsére nem lakott itt. De azóta is félek mindenkitől akit idehoz, még ha csak pár napra is.

Tenni persze nem sokat tudsz legfeljebb elmondod hogy neked ez nem tetszik... aztán ennyi, ettől még nem biztos hogy bármi is változik.

2013. febr. 13. 22:00
 4/9 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem is korai, szerencse kérdése, egyébként hány éves a barátja?

A mai világban minden megtörténhet.

2013. febr. 13. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
36%
Nem költöznék össze ennyi idő után, mert ki se lehet ismerni egy embert, főleg nem vinném a kamaszlányom nyakára, pedig én is anya vagyok.
2013. febr. 13. 22:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha anyukám boldog lenne, akkor én is. Hat hónap meg nem kevés, én három hónap után költöztem össze a vőlegényemmel, és nem bántam meg. Az összeköltözés pont azért jó, mert hamarabb előjönnek a lehetséges problémák, szerintem.
2013. febr. 14. 09:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem én beszélnék anyukámmal, hogy vezessünk be szabályokat az intim szféra megőrzése érdekében. Pl legyen zár a fürdőszobán, szobákon, ilyenek, nehogy kellemetlen helyzetbe kerüljön valaki. Egy felnőtt nőre egy idegen mégse nyisson rá, ha pl öltözködik. Vagy ha több fördőszobátok van, akkor osszátok el, melyik kié.

A fickóval kapcsolatban pedig vedd úgy, mintha laktótársad lenne. Úgysem élsz anyukáddal örökké, pár év és úgyis elköltözöl, gondolom, ha minden jól megy. Legalább megismered addig a fickót is jobban és anyukád nem marad egyedül, ha te elmész.

2013. febr. 14. 11:40
 8/9 zabmester ***** válasza:
83%
Én bíznék anyukám emberismeretében. Ennyi idős korára már csak nem hoz elhamarkodott döntést egy ilyen fontos kérdésben. Egyébként abba is érdemes belegondolni, hogy amellett persze, hogy szeretik egymást és együtt akarnak élni, az is siettetheti a dolgot, hogy anyagilag is könnyebb, ha két keresetből csak egy lakást kell fenntartani.
2013. febr. 14. 12:17
 9/9 zabmester ***** válasza:
Te jó ég, mi rosszat írtam? Ez az oldal (illetve a felhasználói főleg) egyre szánalmasabb...
2013. febr. 16. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!