Benneteket hányszor hív fel az anyukátok egy nap? Engem csak ma már kilencszer hívott. Természetesen semmi fontosat nem akar, csak úgy.
Megnéztem a telefonom, két hete hívott utoljára.
Őszintén szólva irigylem azokat, akiket felhív az anyukájuk. Én anyukám egyáltalán nem érdeklem.
(Régebben próbálkoztam, hogy én hívom fel, de minden egyes alkalommal valami mondvacsinált indokkal lerázott. Pl. forr a leves, vagy kezdődik a film, amit megnézne, ilyesmi. Ami akár valós is lehetne, ha utána valamikor visszahívna.)
Csak egyszer ha nem akar úgy semmit. 25 éves vagyok, barátnőmmel élek.
Van amikor egy nap többször felhív akár 5 ször is képes, rá, de szerencsére csak nagyon ritkán és ha valóban fontos dologról van szó, mert vannak még olyan leveleim amik oda mennek, és akkor hív, vagy ha segítenem kell nekik valamiben, vagy ha más egyéb dolog van.
Szerencsére nincs ebből rendszer így nem vagyok miatta kiborulva egyáltalán.
Én mióta elköltöztem otthonról naponta 2-3 alkalommal beszélünk, de azért ilyen sűrűn, mert pici gyerekem van, és most várom a második babát, így gyakran megkérdezi hogy vagyunk és kell-e segítség.
Ja, és anyukám gyógyíthatatlan beteg, talán pár éve van még hátra, addig meg örülök, ha hallhatom a hangját akár százszor is egy nap mert később már ez sem lesz! Örüljön mindenki ha még beszélhet az édesanyjával és ne úgy éldd meg, hogy teher!
Minden nap találkozunk. Munkából hazafelé bemegyek és vagy átjon hozzánk vagy mi megyunk vissza a lányommal.
Anyósom a férjemet napi 3x-4x hívja, ha akar is valamit, akkor tobbszor is. Ha a férjem haza jott a munkából és pont eszik, az anyja már csorog és lecseszi, hogy még nem is jelentkezett. Mondja neki, hogy most jott haza és épp eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!