Benneteket hányszor hív fel az anyukátok egy nap? Engem csak ma már kilencszer hívott. Természetesen semmi fontosat nem akar, csak úgy.
Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 14:27
21/23 anonim válasza:
Elég elszomorító, hogy sokaknak ennyire rossz a kapcsolata az édesanyjával, hogy hetekig, hónapokig és van aki évek óta nem beszélt az anyjával és ha beszélnek is akkor is inkább szabadulnának már a szituációból. Én kíváncsi lennék, hogy kinek miért alakult így?
22/23 anonim válasza:
Általában én szoktam jelentkezni, mikor már 2-3 hónapja nem hallottam felőle.
2 fiam van, utánuk se érdeklődik.
23/23 anonim válasza:
engem egyáltalán nem szokott hívogatni. Szoktam néha ellenni egy-két hetet, nyáron van hogy másfél hónapig nem voltam otthon, összesen kétszer hívott, mindkétszer aznap amikor jöttek értem és azt beszéltük le, mikor érnek oda. :)
ha folyton hívogatna abba beleőrülnék elég hamar:D
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!