Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha barátodnál/barátnődél vagy akár ott alvás akár egy nap és el kell menned a mosdóba nagydolog ügyben, akkor szégyelled vagy tök természetesen veszed?
Figyelt kérdés
Sokan gondolják hogy szégyelnivaló és csak ezért tettem ki ezt a kérdést.2011. nov. 18. 16:11
1/10 anonim válasza:
Szerintem természetes dolog....
2/10 anonim válasza:
nem kell félénknek lenni
természetes dolog
3/10 anonim válasza:
Hát ha mondjuk épp hasmenésed van, akkor az az érzésem hogy jobban jársz ha elmész wcre. Meg a barát/barátnő is biztos jobban örülne neki.
4/10 anonim válasza:
Látod a Kínaiaknál,meg az a sértő,ha "nem hagyod ott".
5/10 anonim válasza:
Hat nekem nagyon ciki volt mindig mig nem elünk együtt!föleg az elejen nem mentem el meg csak pisilni sem!de minden ember mas.amiota egyutt elünk azota almerek menni de csak ugy hogy nem jöhet ki a szobabol, :D az elsö kethtben elkellett mennie otthonrol... annyira szegyeltem magam.barcsak enis ugy tudtam volna kezelni a dolgot hogy tök termeszetes.mert igy a jo!de nekem akkor se ment :D xD
6/10 anonim válasza:
Csak ha nagyon muszáj. Nekem kellemetlen.
7/10 anonim válasza:
Nekem volt olyan még az első nőmmel, hogy éjjel rám jött a hasmars, úgyhogy átmentem a fürdőbe ami ráadásul jó nagy visszhangos darab volt, aztán ott rotyogtattam, miközben az egész házban hullacsönd volt. Kellemes emlék mostmár, de akkor ennyire nem volt vicces :)
8/10 anonim válasza:
(utolso) ez nagyon durva :D :D nem lettem volna a helyedben :D
9/10 A kérdező kommentje:
Tudom hogy természetes dolog az a furcsa, de mégis ha ott vagyok nem igazán szeretnék elmenni így mosdóba sőt ha ő alszik itt a saját házamban is fura:D lehet szoknunk kell még egymást vagy ilyesmi
2011. nov. 18. 17:15
10/10 Fke válasza:
kb múlthéten jött rám a cifra sex után pár perccel. összebújás meg lváshoz készülődés a barátnőmmel. erre mordul a hasam. mondom nemá' itt a wc a szomszéd szobában tuti hallani fogja... kérdem a nőmet, "alszol szívem," - mondja "ahha, mindjárt..." na mondom ennek még 5 perc, azt röhögve is.
1 perc se tellik el, morran az alagút. nőm légzése még nm egyenletes. mondom neki "drágám, kimegyek egy cigire" - "oké" - mondja nőm. ki is megyek a párkányra és afféle buddhista szerzetesként kikapcsoltam az érzést, de folyton visszajött. elszívtam a cigim, de közben majdem sikerült elintéznem magam.
bementem amilyen halkan csak tudtam és elvégeztem a dolgom. megváltás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!