Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos nők, a párotokat nem zavarja a pocakotok? Nem a várandósokra gondolok, természetesen.
Hmm... ez érdekes. Aki szégyelli vagy nem szereti, ahogy kinéz, az mégis miért él párkapcsolatban? Miért teszi tönkre a párja életét a "rondaságával"?
Mindezt csak azért kérdezem, mert ha képes vagy párkapcsolatban élni akkor nem is zavar annyira a hájad, ha meg betegesen zavarna, akkor nem akarnál másokat is tönkretenni vele. Ezt úgy mondom, hogy erős testképzavarból gyógyulok ki, és volt idő, amikor csak otthon ültem és sírtam, hogy anyám életét tönkretettem, amiért ilyen majomronda gyereket szült, mint én, nemhogy még pasiztam volna.
Jujj, csajok, jó téma. Hadd legyek pozitív példa, talán úgy könnyebb.
30 vagyok, 12 éves a nagylányom. 10 volt, amikor terhes lettem a kisfiammal. Előtte bomba alakom volt, komolyan, nem nagyképűségből. Tanárom mondta egyik reggel, hogy látott egy jó seggű csajt kocsiból, és utána látta, hogy én vagyok... (nem sulis tanár). Akkor voltam a legjobb formámban, amikor a kisfiammal terhes lettem. 170 cm vagyok, és átlagban 63-65 kiló. Na, a terhesség alatt majdnem jó 20 kiló rám jött, pedig nem ettem. Amíg szoptattam, addig nem fogyóztam, de tavaly év elején elkezdtem. Egész jól sikerült, tavaszra 65 kg lettem ismét. Hasam is lapos lett, fenekem is normál méret, combjaim is. (sosem voltak súlyproblémáim). Igen ám, de amikor végre elégedettem néztem a tükörbe (nagy szó, kritikus vagyok nagyon), hát kiderült, hogy ikreket várok. Az egyik első gondolatom az volt, -kövezzetek meg- hogy hogy fog kinézni a hasam, mert láttam a tv-ben egyszer egy nőt, ikerszülés után, és hasplasztikára vitték... A hasam szerencsére nem lett olyan, és így 1,5 év alatt 3 gyereket is szültem. Mivel a lányok a koraszülöttön voltak, ki és berohangálás, idegesség, enni sem volt időm, 2 hét alatt szülés után visszafogytam 67 kilóra, jó, nem híztam sokat a terhesség alatt sem.
Aztán itthon pár hét alatt visszahíztam 74 kilóra, és áprilisban mondtam, oké, elég volt. Az elmúlt 2 nyáron nem is tudtam hordani a csini nyári ruháimat, tavalyelőtt nyáron szülés után voltam, tavaly meg terhesen feküdtem... Elég volt, nyárra ismét jó nő leszek. Torna (néha meg kell erőszakolni magam, hogy igenis), kevés kaja, még kevesebb kenyér, nincs vacsi... 2 hónap alatt lement 5 kiló eddig, most vagyok 69. Még párat le szeretnék adni, viszont a legtöbb régi cuccom rám jön, nagyon jó érzés.
Amikor múltkor megnéztem egy 2 évvel ezelőtti, szülés utáni képet, az 1. pillanatban azt hittem, rosszul látok... Csak annyit láttam, hogy a férjem egy kövér nőt ölelget... Másodszorra láttam, hogy az én vagyok.... Szíven ütött.
Szóval lányok, kitartás, ha más nincs, én a híradó alatt tornázom, több, mint a semmi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!