Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Pocakos nők, a párotokat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pocakos nők, a párotokat nem zavarja a pocakotok? Nem a várandósokra gondolok, természetesen.

Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 19:36
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
Egy kicsi nekem is van rosszul vagyok tőle,de Őt nem zavarja,azt mondta,Ő így is szeret,de ha engem zavar nyugodtan tüntessem el.Sajnos a szülés után nem tűnt még el teljesen,pedig diétáztam sokat,és tornázom.
2013. máj. 27. 22:17
 42/57 anonim ***** válasza:
Nekem a gyomromnál maradt nagy a hasam a szülés után (az az császár volt, mert nagy volt a baba)A harminchatos nadrágméretem pedig negyvenes lett. Szétment a csípőm teljesen. Az már tuti nem fog visszamenni ha egy évig nem ment vissza. A gyomromnál kiugrik a hasam de alul nincs háj, igaz felül sincs csak olyan kis deformált vagyok. Nagyon szégyellem magam. A hasizmaim odavannak. Fogalmam sincs mit csináljak.
2013. máj. 27. 22:36
 43/57 anonim ***** válasza:
Köszi, hogy leszólod amúgy az öltözködésem. Nekem vékonyan is ezek tetszettek, pedig akkor semmit se kellett "rejtegetnem". Ez egyszerűen ízlésesség kérdése, hogy nem minden ruhája testhezálló valakinek.
2013. máj. 27. 23:07
 44/57 anonim ***** válasza:
Az enyém kifejezetten azt mondja, szereti, hogy van rajtam mit fogni, és szereti a pocakomat. A szexuális életünk teljesen rendben van, és kíván - hála a jó égnek. Engem jobban zavar, mert nem igazán tetszem így magamnak, és vmennyit mindenképp szeretnék belőle leadni (főleg, hogy fogamzásgátló miatt híztam 10 kilót olyan helyekre, ahova addig nem :S). Szeretném, ha nem látszódna a hason levő feleslegem kb. minden ruhában, és szeretnék csinosabban öltözködni. Egy 5-6 kilót mindenképpen le szeretnék adni.
2013. máj. 28. 00:32
 45/57 anonim ***** válasza:
Ja, és még vmi: azért, mert neked a vékony testen jobban tetszik/fixa ideád a testhezálló cucc, azért nehogy már hülye legyen az, aki a tunikát szereti hordani, még akkor is, ha jó az alakja. Nekem, amikor vékonyabb voltam is a hoszabb, lefelé picit bővülőbb felsők voltak a kedvenceim, mert nem biztos, hogy feltétlenül meg kell mutatni/ki kell rakni mindent. Sőt van amikor kifejezetten ízléstelen sztem.
2013. máj. 28. 00:37
 46/57 anonim ***** válasza:
36%

Hmm... ez érdekes. Aki szégyelli vagy nem szereti, ahogy kinéz, az mégis miért él párkapcsolatban? Miért teszi tönkre a párja életét a "rondaságával"?

Mindezt csak azért kérdezem, mert ha képes vagy párkapcsolatban élni akkor nem is zavar annyira a hájad, ha meg betegesen zavarna, akkor nem akarnál másokat is tönkretenni vele. Ezt úgy mondom, hogy erős testképzavarból gyógyulok ki, és volt idő, amikor csak otthon ültem és sírtam, hogy anyám életét tönkretettem, amiért ilyen majomronda gyereket szült, mint én, nemhogy még pasiztam volna.

2013. máj. 28. 02:42
 47/57 anonim ***** válasza:
55%
Utolsó veled komoly gondok vannak! Akkor szerinted az, aki nem tetszik magának, az már ne is legyen szerelmes? Ne éljen párkapcsolatban?! Neked egyébként van mivel gondolkodnod???!!!
2013. máj. 28. 08:25
 48/57 anonim ***** válasza:
41%
Jézusom, 46, te nem vagy teljesen normális. Aki nincs megelégedve magával, az ne is jöjjön össze senkivel, ne legyen párja, ne legyen családja? Ezek szerint minden kapcsolatban élő ember gyönyörűnek látja magát. Attól, hogy én pl. nem szeretem magam, a párom imád, és gyönyörűnek tart és el is mondja. Engem az zavar, hogy mikor megismerkedtünk 10 kg-mal kevesebb voltam, viszont szerinte most is vékony vagyok, és nem engedi, hogy fogyózzak...
2013. máj. 28. 08:29
 49/57 anonim ***** válasza:

Jujj, csajok, jó téma. Hadd legyek pozitív példa, talán úgy könnyebb.

30 vagyok, 12 éves a nagylányom. 10 volt, amikor terhes lettem a kisfiammal. Előtte bomba alakom volt, komolyan, nem nagyképűségből. Tanárom mondta egyik reggel, hogy látott egy jó seggű csajt kocsiból, és utána látta, hogy én vagyok... (nem sulis tanár). Akkor voltam a legjobb formámban, amikor a kisfiammal terhes lettem. 170 cm vagyok, és átlagban 63-65 kiló. Na, a terhesség alatt majdnem jó 20 kiló rám jött, pedig nem ettem. Amíg szoptattam, addig nem fogyóztam, de tavaly év elején elkezdtem. Egész jól sikerült, tavaszra 65 kg lettem ismét. Hasam is lapos lett, fenekem is normál méret, combjaim is. (sosem voltak súlyproblémáim). Igen ám, de amikor végre elégedettem néztem a tükörbe (nagy szó, kritikus vagyok nagyon), hát kiderült, hogy ikreket várok. Az egyik első gondolatom az volt, -kövezzetek meg- hogy hogy fog kinézni a hasam, mert láttam a tv-ben egyszer egy nőt, ikerszülés után, és hasplasztikára vitték... A hasam szerencsére nem lett olyan, és így 1,5 év alatt 3 gyereket is szültem. Mivel a lányok a koraszülöttön voltak, ki és berohangálás, idegesség, enni sem volt időm, 2 hét alatt szülés után visszafogytam 67 kilóra, jó, nem híztam sokat a terhesség alatt sem.

Aztán itthon pár hét alatt visszahíztam 74 kilóra, és áprilisban mondtam, oké, elég volt. Az elmúlt 2 nyáron nem is tudtam hordani a csini nyári ruháimat, tavalyelőtt nyáron szülés után voltam, tavaly meg terhesen feküdtem... Elég volt, nyárra ismét jó nő leszek. Torna (néha meg kell erőszakolni magam, hogy igenis), kevés kaja, még kevesebb kenyér, nincs vacsi... 2 hónap alatt lement 5 kiló eddig, most vagyok 69. Még párat le szeretnék adni, viszont a legtöbb régi cuccom rám jön, nagyon jó érzés.

Amikor múltkor megnéztem egy 2 évvel ezelőtti, szülés utáni képet, az 1. pillanatban azt hittem, rosszul látok... Csak annyit láttam, hogy a férjem egy kövér nőt ölelget... Másodszorra láttam, hogy az én vagyok.... Szíven ütött.

Szóval lányok, kitartás, ha más nincs, én a híradó alatt tornázom, több, mint a semmi...

2013. máj. 28. 08:40
 50/57 anonim ***** válasza:
Nem. Sem őt, sem engem nem zavar.
2013. máj. 28. 08:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!