Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pocakos nők, a párotokat nem zavarja a pocakotok? Nem a várandósokra gondolok, természetesen.
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 19:36
21/57 anonim válasza:
Fogyókúra+mozgás? - Juj de csúnyán le lettem pontozva :D Végül is könnyebb sopánkodni, mint elmenni sportolni meg normálisan étkezni!
22/57 anonim válasza:
23/57 A kérdező kommentje:
21: én nem pontozok. Csak a mozgásban hiszek. Utálom a lustaságomat, igyekszem, de nem elég.:(
2013. máj. 27. 20:13
24/57 A kérdező kommentje:
22- hát, nem tudom... Nem akarok életem végéig malaclopókban tengetni magam:)
2013. máj. 27. 20:15
25/57 anonim válasza:
Amúgy most komolyan milyen magas vagy és hány kiló? Lehet önképzavarod van!
26/57 A kérdező kommentje:
170/65
2013. máj. 27. 20:17
27/57 A kérdező kommentje:
De mind a hasamon van!
2013. máj. 27. 20:17
28/57 anonim válasza:
Az teljesen jó! Menjetek együtt sportolni, úgy jobb! A hasi részről a legnehezebb leadni a felesleget - ne légy elkeseredve, a pasid valószínűleg így is szeret!
29/57 A kérdező kommentje:
Hát, tudod, ez egy hosszú történet. Nem ilyen voltam. Fotóztak, meg minden, de most eltunyultam, és minden a hasamra szaladt fel. De nem tudok újra átlépni abba az életbe (mindig éhesnek lenni, idegbetegnek, számolgatni a kalóriákat, nem enni szinte semmit, pedig közben nagyon jó érzés "tökéletes" alakkal jönni-menni, tetszeni), azóta kakinak érzem magam. Izmosodom, de nem fogyok, remeg a hasam, nagy a hasam. Megbolondulok, a férjem szerint szép vagyok és szeret, de itt vannak a 34-es gatyáim és sokszor inkább lemondom a munkát (szellemi szabad vagyok, nem a testemből élek, vagy ilyesmi:) , mert nincs gatyám, ami rámjön. Minden reggel úgy kezdem, hogy mától újra a régi leszek. De csak sírok a lekuporodva hűtő tövében, mert nem bírom. Nem bírom, hogy ne ehessek normális kaját. Nem vagyok huszonéves sem, már nem is fotóznak (nyilván). De nem bírom elfogadni magam, reszkető tömegként sem. Nem kívánom a szexet, mert undorodom magamtól. De undorodom az állandó éhségérzettől is. :(((
2013. máj. 27. 20:27
30/57 anonim válasza:
Neked nem a hasaddal, hanem az agyaddal van baj. Írnak itt mások az étrendváltoztatásról, mozgásról, előnyös öltözködésről, te meg elutasítod, és azt is írod, hogy "malacpóló". Benned se jóság, se ész nincsen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!