Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, van egy kislányunk, de szerelmes lettem! Mi a fenét csináljak?
Már jó ideje nincs minden rendben a házasságunkkal, nem akarom részletezni a problémákat! Sok segélykiáltás volt a részemről a férjem felé, de semmi eredménye nem lett, csak ideig-óráig! Mára boldogtalan lettem, érdektelen, és életunt, anyagi gondokkal is küzdünk, sokat idegeskedem.. Szeretem a férjem, mint embert, mert jó ember, sokat adtunk egymásnak, amitől jobb emberek lettünk, de valami elromlott.. pedig nagy szerelem volt a miénk!
Viszont néhány hete betoppant az életembe valaki, aki szerelmet hozott, biztonságot, boldogságot.
Ez megadta a kezdő lökést, hogy elváljak, de mégse ennyire egyszerű.. ott van a kislányunk, nagyon szeretik egymást az apukájával! Biztosan megszakadna a férjem szíve, ha elvinném a gyereket. De akkor éljek boldogtalanul ki tudja meddig? Már így is lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy van valaki az életemben. Valaki van/volt hasonló helyzetben? Tudna tanácsot adni? Anyukám azt mondta, hogy egy anyának fel kell áldoznia a boldogságát a gyereke érdekében! De könyörgöm nagyon fiatal vagyok még..
"Ha esetleg megromlik majd a házasságod, éljetek csak a szarban mert erkölcsös vagy...."
Ha esetleg megromlik majd a házasságom, akkor megpróbálom helyrehozni. Ha nem megy, akkor pedig felnőtt ember módjára ELŐBB VÁLOK aztán keresek új társat! Ezen van itt a hangsúly. Senki nem javasolta a kérdezőnek, hogy gurigázzon még a langyos szarban egy kicsit, csak azt, hogy legyen TISZTESSÉGES!
Azt is meg akartam kérdezni, hogy Ti jobb embernek képzelitek magatokat?
Az ilyen embereket nem értem, miért vagytok ilyen antiszociálisak?
Miért gyűlölködtök?
Akik ilyenek azoknak sem lehet 100-as az életük......
"Ha esetleg megromlik majd a házasságom, akkor megpróbálom helyrehozni. Ha nem megy, akkor pedig felnőtt ember módjára ELŐBB VÁLOK aztán keresek új társat!"
Üdítő ilyet olvasni, a mai világban ritka ez a hozzáállás.
Kedves kérdező !
Látom kaptál itt már jó sok hideget és kevésbé sok meleget is.. Én a helyedben megpróbálnék mindent megtenni hogy megmentsem a házasságom. (igaz nincs férjem, nincs gyerekem) ha ez nem megy, visszautasító a párod és látod nem akar változni, akkor biztos hogy elválnék. Ha ezt nem akarod kivárni, akkor gondolkodj el azon hogy szereted még annyira ,hogy megpróbáld rendbe hozni ? mert ha nem, én nem várnék sokáig.. elválnék. Én szurkolok neked hogy megtaláld a boldogságot újra! fiatal vagy még :)
Kommentelők : attól mert elválna a férjétől, nem azt jelenti hogy kevésbé szereti a gyermekét.
Meglepő, hogy mennyi erkölcs csősz van itt. Akkor legyen nagy a szátok, amikor ti is belekerültetek egy ilyen helyzetbe. Így könnyű vagdalkozni, hogy kb fingotok nincs az egészről.
Kérdező, én is melletted állok a vitában. Az én szüleim nem váltak el, pont az ilyen buta, erkölcsi blabla miatt és már 24 éve élnek boldogtalan házasságban, egyikőjük sem érzi jól magát. És nekem sem volt valami nagy élmény gyerekkoromban minden éjszaka csapkodásra és ordibálásra ébredni. Szerintem legyél korrekt a férjeddel, mondd meg neki, hogy mást szeretsz és válj el. Szerintem ez nem olyan eget verően nagy bűn, sőt. Hosszútávon ez mindenkinek az érdeke.
" Hú de sok szüzen fogant.....!"
Szerinted komolyan szeplőtlen fogantatás és makulátlan erkölcs kell ahhoz, hogy ne csaljuk meg azt, akinek örök hűséget esküdtünk?
Mert szerintem csupán normális hozzáállás szükségeltetik ehhez.
elvette az eszedet a nagy szerelem. gondolom a férjhezmenés is az előző nagy szerelem következménye. gratulálok.
komolyan, aki éretlen még a házasságra, abban miért nincs annyi alázat, h addig nem írja alá azt a szerencsétlen papírt?
nyugi, egy idő után az új kuki sem lesz olyan érdekes, és fogod majd a fejed, h miért váltál el.
persze felőlem azt csinálsz amit akarsz, egyedül a lányodat sajnálom, h ilyen példát lát majd a problémamegoldásra.
ha meg nem tetszik valami a férjed viselkedésében, akkor ki kell nyitni a kis szádat, nem pedig hagyni elfajulni a dolgokat, ami aztán jogalapot teremt a megcsalásra.
na meg a szánalmas nyálas proli szöveg a betoppant a szerelem felütéssel. hát röhög a vakbelem.
pár hét után elválnál egy fellángolás miatt? erre tényleg nem lehet mit mondani. illetve csak olyat lehetne, ami túlontúl becsmérlően jellemezné az intelligenciádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!