Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, van egy kislányunk, de szerelmes lettem! Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Már jó ideje nincs minden rendben a házasságunkkal, nem akarom részletezni a problémákat! Sok segélykiáltás volt a részemről a férjem felé, de semmi eredménye nem lett, csak ideig-óráig! Mára boldogtalan lettem, érdektelen, és életunt, anyagi gondokkal is küzdünk, sokat idegeskedem.. Szeretem a férjem, mint embert, mert jó ember, sokat adtunk egymásnak, amitől jobb emberek lettünk, de valami elromlott.. pedig nagy szerelem volt a miénk!

Viszont néhány hete betoppant az életembe valaki, aki szerelmet hozott, biztonságot, boldogságot.

Ez megadta a kezdő lökést, hogy elváljak, de mégse ennyire egyszerű.. ott van a kislányunk, nagyon szeretik egymást az apukájával! Biztosan megszakadna a férjem szíve, ha elvinném a gyereket. De akkor éljek boldogtalanul ki tudja meddig? Már így is lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy van valaki az életemben. Valaki van/volt hasonló helyzetben? Tudna tanácsot adni? Anyukám azt mondta, hogy egy anyának fel kell áldoznia a boldogságát a gyereke érdekében! De könyörgöm nagyon fiatal vagyok még..

2013. márc. 18. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/73 anonim ***** válasza:
88%

Igen, nyugodtan hajítsd ki a mostani férjed, mert a másik pasi jelenti a tökéletességet...

NÉZZ MAGADRA!

...már ha tökéletességnél tartunk, akkor az első "szerelem"-ben nem láttad tökéletesnek a párodat, hogy hozzámenj, és gyereket vállalj?

A másik pasira ugyanúgy ráunsz, mint az elsőre. Amíg tart a szerelem, addig tökéletes a partner.

Ha rám hallgatsz, ne kergesd a tökéletesség illúzióját egy életen át, mert csak a boldogtalan válási statisztikákat fogod növelni.

2013. márc. 18. 17:48
 12/73 A kérdező kommentje:

Pont erre számítottam..

Utolsónak köszönöm a normális választ!

Annyira azért nem vagyok fiatal (27), de ahhoz igen, hogy boldogtalanságban éljem le az életem!

A gyerekemet nem hagyom, Ő a mindenem! Szó sincs eltartásról, nincs milliomos szeretőm! Egyébként meg nem szeretnék vele összeköltözni, legalábbis jó ideig nem, tehát eltartani sem fog!

Tudjátok, a szerelem egy olyan dolog, ami nem kérdezi meg, hogy jöhet e.. egyszer csak kopogás nélkül megérkezik az ember életébe! Ne ítéljetek, mert nem tudhatjátok Nektek mit hoz a holnap!

Ha lehet, a továbbiakban nem tartanék igényt a mocskolódó válaszokra, segítő szándék nélkül! Köszönöm!

2013. márc. 18. 17:49
 13/73 anonim ***** válasza:
58%
Jaajj már a szerelem így úgy dumák jézusom...nem kell ahhoz milliomosnak lenni, hogy eltartson, "biztonságot" nyújt mi? És akkor a jó magyar bírói gyakorlatnak hála, majd te kapod a gyereket, a férjed meg majd fizetheti a gyrekektartást..
2013. márc. 18. 17:56
 14/73 anonim ***** válasza:
74%
A férjeddel is nagy szerelemmel kezdődött a kapcsolat, a szeretőddel is nagy szerelemnek indul, de meddig marad az? Ameddig az a kapcsolat is elszürkül és jön egy következő, aki újra tudja benned éleszteni a lángot? Aztán megint továbbállsz? Lehet, már abból a kapcsolatodból is lesz egy gyerek és őt is viszed tovább a harmadik pótapuka jelölthöz, aki éppen aktuálisan megdobogtatja a szíved?
2013. márc. 18. 17:57
 15/73 anonim ***** válasza:
75%

A boldogság? Úgy beszélsz róla, mint egy 16 éves.

Tanácsom: mielőtt bármit teszel, olvasd el

Tolsztoj: Anna Karenina regényét.

2013. márc. 18. 17:58
 16/73 anonim válasza:
64%
Pfff de könyörgöm, ha már úgy döntesz, hogy átállsz a másik fickóhoz, akkor nehogy már elszakítsd a gyereked az apjától, ha tényleg ennyire szeretik egymást!!!!!! Elhiszem, hogy te is ragaszkodsz hozzá, de Te vagy az, akinek egy másik élet kell, akkor idd is meg a levét. A férjedben egy világ omlik össze majd, de benned csak egy "fél világ", mert ugyan a gyerek nem veled lenne, bár láthatnád, de ő totál egyedül maradna, neked meg ott lenne a bikád.
2013. márc. 18. 17:59
 17/73 anonim ***** válasza:
70%

"Tudjátok, a szerelem egy olyan dolog, ami nem kérdezi meg, hogy jöhet e.. egyszer csak kopogás nélkül megérkezik az ember életébe!"

Azért aki férjnél van és kisgyermekes anyuka, annak nem kopogtat csak úgy be a szerelem! Ahhoz hagynod kell magad, hogy egy másik idegen férfi udvaroljon neked, flörtöljön veled, stb. Ez nem úgy megy hogy ránézel azt máris beleszerettél. Hibás vagy te bőven, mert ahhoz gyenge vagy, hogy gerincesen lezárd a kapcsolatot, csak ha megvan az új balek, aki jól megrak a férjed háta mögött, akkor mersz továbbállni!

Undorító, az ilyenek miatt szégyellem néha, hogy nő vagyok...

2013. márc. 18. 18:01
 18/73 anonim ***** válasza:
36%
Majd még az lesz a vége, hogy a férjed tehet az egészről.
2013. márc. 18. 18:03
 19/73 A kérdező kommentje:

Az elmúlt két évben sokszor ültünk le beszélgetni, de általában a fejemhez vágta, hogy ha nem vagyok vele boldog, akkor váljak el! Nem tettem, mert szerettem, mindig adtam esélyt, amivel eddig nem élt! Hittem, hogy megváltoznak a dolgok! Nem így lett! Aztán szépen lassan elhidegültem tőle, mert sokszor visszautasította a közeledésem, havi 2x szeretkeztünk, azt is csak mert Neki éppen felállt, az éjszaka közepén ébresztett fel, minden kedvesség, előjáték..stb nélkül. Ez kinek elég??

Anno az volt a kifogás, hogy idézem: "megváltozott a tested a szülés után, nem olyan vagy, mint amikor megismertelek!" Konkrétan fel sem állt Neki.. pedig nagyon jó volt a szexuális életünk előtte! Azért gondoljatok már bele az én helyzetembe is.. milyen egy nőnek ilyet hallani?? Pedig nem lettem kövér, 10kg jött rám, ez azóta le is ment, olyan vagyok, mint régen, nem lettem igénytelen! Ja, és amikor a Gyed alatt azt vágta a fejemhez, hogy amíg itthon lógatom a lábam, és nem hozok haza pénzt, nem jártathatom a pofám, hogy Ő menjen el, vállaljon plusz munkát, hogy megéljünk! Nevezett léhűtőnek is, amíg a gyerekünkkel voltam itthon, és esélyem nem volt dolgozni!

Nem, nem gondolom, hogy az Én hibám lenne!!

20/73 anonim ***** válasza:
11%
Ez a szerelem duma meg nagyon gyenge.
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!