Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, van egy kislányunk, de szerelmes lettem! Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Már jó ideje nincs minden rendben a házasságunkkal, nem akarom részletezni a problémákat! Sok segélykiáltás volt a részemről a férjem felé, de semmi eredménye nem lett, csak ideig-óráig! Mára boldogtalan lettem, érdektelen, és életunt, anyagi gondokkal is küzdünk, sokat idegeskedem.. Szeretem a férjem, mint embert, mert jó ember, sokat adtunk egymásnak, amitől jobb emberek lettünk, de valami elromlott.. pedig nagy szerelem volt a miénk!

Viszont néhány hete betoppant az életembe valaki, aki szerelmet hozott, biztonságot, boldogságot.

Ez megadta a kezdő lökést, hogy elváljak, de mégse ennyire egyszerű.. ott van a kislányunk, nagyon szeretik egymást az apukájával! Biztosan megszakadna a férjem szíve, ha elvinném a gyereket. De akkor éljek boldogtalanul ki tudja meddig? Már így is lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy van valaki az életemben. Valaki van/volt hasonló helyzetben? Tudna tanácsot adni? Anyukám azt mondta, hogy egy anyának fel kell áldoznia a boldogságát a gyereke érdekében! De könyörgöm nagyon fiatal vagyok még..

2013. márc. 18. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/73 anonim ***** válasza:
94%
15 éves vagyok és amikor csupán 4 éves voltam amikor elköltöztek a szüleim egymástól. Apuval meghűlt a viszonyom nagyon nagyon szeretem,de nem olyan mintha együtt lennénk. Talán ideje lenne túllépnem ,de most ,hogy kamasz vagyok még jobban hiányolom aput és nagyon sokat sírok amiatt,hogy nincsenek együtt a szüleim. Rossz érzés ,mikor a suliba jönnek az osztálytársaim és a családi karácsonyt meg kajálást ecsetelik,mert tudom, hogy nekem nem lesz így.Most nem a saját magam sajnáltatásáért írom mind ezt le, csak gondolj arra, hogy az a kislány lesz még ebbe a korba és nem lehet ezt úgy eltusolni egy gyerek elől,hogy ne érezze a hiányt. Megértem ,hogy nem akarsz szenvedni boldogtalanul, de a gyerek ,aki nem tehet erről a kisiklásról nem érdemli meg ,hogy emiatt legyen rossz neki. Csak azért irtam le a tapasztalatom, mert még nem tudok tanácsot adnj ennyi idősen.
2013. márc. 18. 18:17
 32/73 anonim ***** válasza:
69%
(off.#31 nagyon szépen és értelmesen írsz)
2013. márc. 18. 18:22
 33/73 anonim ***** válasza:
85%

18:17

Régen olvastam ilyen korrekt és bölcs választ!

Kedves 15 éves!

Bölcsebb vagy, mint itt a legtöbb felnőtt válaszoló!

Gratulálok!!!

2013. márc. 18. 18:22
 34/73 tünndérke válasza:
73%
Két szülő akkor is szülő marad és annak is kelleniie ha bármi is történik tehát ha a férjeddel már rossz a kapcsolatotok akkor beszélj vele és ha annyira szereti a lányát akkkor ezután is lehet szép apa lánya ap anya kapcsolat ha te más párt választasz.
2013. márc. 18. 18:32
 35/73 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, egy valamit árulj el nekem:

Amikor a férjed a konyhában képtelen magának teát készíteni, és téged kér rá, miért nem mondod, hogy "drágám, hiszen ott vagy a konyhában, nem készítenél magadnak?", vagy esetleg ha nem jutott még el arra aszintre, hogy tudja, hogy kell teát főzni, akkor tanítsd meg neki.

Amikor a mosatlan tányérját mutogatja, akkor meg tessék szépen megmondani neki, hogy "szívem neked is van két kezed, épp elfoglalt vagyok, de ha nagyon sürgős, elmosogathatod magadnak". Szintén, ha nem tud mosogatni, meg kell neki tanítani.

Tudod, néma gyereknek az anyja se érti szavát! Az hogy tűrsz és javítani nem próbálsz, de panaszkodni tudsz semmire sem vezet.

2013. márc. 18. 18:51
 36/73 anonim ***** válasza:
88%
Én csak azt nem értem, hogyha olyan jó ember a férjed, akkor miért írod később azt, hogy mekkora szemét módon viselkedik? Valami nagyon sántít, kérlek magyarázd meg!
2013. márc. 18. 18:55
 37/73 anonim ***** válasza:
89%
Elolvastam a válaszokat, de nem hiszem, hogy mocskolódásra van most szükséged. Engem inkább elszomorított, hogy itt van megint egy kapcsolat ami tönkrement, még egy gyerek aki csonka családban fog felnőni, mert azt hidd el nekem, hogy ne amiatt válj el, mert most szerelmes lettél és nyitott egy új érzelemre más iránt, hanem mert nem bírod a mostanival, sokkal egyenesebb magaddal szemben is. Ez a pasi, ki tudja meddig lesz meg, lehet hogy két hónap múlva már lelép, nem akar nyűglődni más gyerekével. Ne legyél naiv!! Te már anya vagy és felelősséggel tartozol nemcsak a saját boldogságodért, de a gyerekedért is.
2013. márc. 18. 18:58
 38/73 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ne mocskoljátok a kérdezőt,az igazi szerelem ritka az ember életében max 1-2szer jön el,és nem úgy működik,hogy hagyod nem hagyod,az a fellángolás.Beszéljétek meg a férjeddel felnőtt emberek vagytok,osszátok be a kislány mikor kinél van.Azért,mert gyereked van ne szenvedj és ne add fel az álmaid a szerelmet ha tényleg szerelem és nem csak fellángolás.A biztonság nem csak az anyagi biztonságot jelenti kedve válaszolók,és attól,hogy neki ugrotok a kérdezőnek nem segítetek neki,vagyis teljesen haszontalan a válaszotok.Mindenkinek 1 élete van,és a lányod is érteni fogj a döntésed ha felnő.
2013. márc. 18. 19:14
 39/73 anonim ***** válasza:
90%

Kedves kérdező!

Hogy normálisabb válaszokat is kapj.

Én is pont így voltam mint Te.

Boldogtalan házasság évek óta, 1 kisfiúval...

Sok-sok beszélgetésen túl sem változott semmi a házasságomban, és akkor jött egy nagy szerelem.....

Elváltam és jól tettem, azóta is boldogan együtt vagyunk már 6 éve...

A Fiunkat közös gyerekfelügyelettel neveljük.

Sok szerencsét kívánok, bárhogyan is döntesz!

Azt senki se feledje hogy 1 életünk van! Senki miatt nem szabad boldogtalannak lenni egy életen át.

Ha nem megy akkor el kell válni, még ha az valakinek fáj is...

2013. márc. 18. 19:31
 40/73 anonim válasza:
77%

Irigylem azokat a válaszolókat, akiknek az élet csak fekete vagy csak fehér.

Kedves kérdező! Ha jót akarsz magadnak, akkor leülsz, elgondolkozol az életeden, és csak a belső hangodra hallgatsz. Ne foglalkozz azokkal, akik ismeretlenül mocskolódnak, ők csak a saját tapasztalataikat, saját fájdalmukat vetítik ki rád. Senki nem tudhatja min mentél keresztül a kapcsolatodban. Számomra bőven elég indok az a néhány dolog is a válásra, amit leírtál.

A kislányod nem lesz boldog, ha a szülei nem boldogok. Sőt, éppen azzal mutatsz neki rossz példát, ha olyan családi hátteret lát, ahol mindennaposak a veszekedések. Egy gyereknek azt kell látni nap, mint nap, hogy a szülei átölelik egymást és szeretnek együtt lenni.

Viszont, ne dönts elhamarkodottan! Ahogy előttem is leírták, sosem biztos, hogy az új férfi elfogadná a lányodat. Anyaként a legfontosabbnak a gyermeked boldogsága kell, hogy legyen, minden más csak utána következik.

Egyetértek azzal, hogy fiatal vagy ahhoz, hogy boldogtalanul leélj egy életet, viszont nem biztos, hogy az a megoldás, hogy továbblépj. Lehet, hogy meg tudod beszélni ezeket a dolgokat a férjeddel. Ha hajlik a változásra, még bármi lehet ebből.

2013. márc. 18. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!