7-éve együtt vagyok a párommal de már lassan 1-éve érzem hogy nemszeret van egy 1,5 éves kislányunk is. És volt egy ojan kijelentése hogy hogyha nemlenne a kislány nemlenne velem. Mit tegyek?
Próbálj meg nem foglalkozni ezzel a kijelentésével, és legyél vele kedves, pajkos, játékos, mint ha a kapcsolatotok elején lennétek, olyan szerelmesen közeledj felé. Mosolyogj mindig, legyél csinos.
Így visszahozhatod a lelkesedését.
De ha meg is javulna a kapcsolatod, nehogy szülj még egy gyereket!! Mert sose lehet tudni, mikor hagy el, ha ennyire labilis. És két gyerekkel egyedül nehezebb, mint eggyel.
- Szerintem se add ki a neved iLYen oldalon.
- Egy iLYen pasi mellett mit keresel még? Nem te vagy az első oLYan anyuka, aki egyedül neveli fel a gyermekét. Engem is egyedül nevelt anyukám, és inkább mellőzött az életéből egy oLYan pasit mint az apám.
- A gyermekedet sem fogja később már szeretni, ha neked is iLYen kijelentéseket tesz.
-Nem véletlen hangsúLYozom az "LY" eket...Használd egészséggel :)
B+ 07:15 ez most jól esett?
Kérdező,ne szülj neki még egy gyereket.Inkább válj el,ezek után nem látom értelmét a folytatásnak vele.
ojan=oLYan
Szerintem dobd ki. Egy gyereket feltétel nélkül kell szeretni, nem aszerint, hogy fiú e vagy lány.
Egészen lazán kezelitek a kapcsolatokat.
Ha egy kapcsolat kihűlt akkor azt vissza is lehet melegíteni.
Ezt kell eldönteni, hogy ki mit szeretne? Elválni mert az az egyszerűbb vagy rendbe tenni a kapcsolatot de az nehezebb. Jó utat vagy a könnyű utat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!