Férjem telefonjába szerelmes sms? Írta senki, lényegtelen, nem is tudja? Mit tennétek?
Férjem telefonjában kb. 2 hónapja találtam egy szerelmes sms-t, hogy milyen jó a bőre, finom a csókja, stb... Akkor azt mondta, hogy tévesen küldték neki.
Most ugyanaz küldött neki sms-t és megkérdezte, hogy mi volt a tárgyalásán és közölte vele, hogy jelentkezzen, mert izgul érte.
Napok óta hívnám, de nem veszi fel a hölgy.
Számon kértem a férjemet és azt mondta, hogy nincs senkije rajtunk kívül és igazából nem válaszolt arra, hogy ki írta (senki, lényegtelen, nem is tudja), hanem mi jogon nézem meg a telefonját?
Tudom, hogy az én sms-eimet is törölni szokta.
Csak nyár óta furcsa és azért néztem meg pár alkalommal a telefonját.
Ti mit tennétek???
Nem nézném, hogy ki írta, nem érdekelne, összepakolnám a legfontosabb cuccaimat egy szatyorba, és sürgősen elköltöznék onnan. Ha tied a lakás,akkor a te helyedben én megmondanám a férjednek, hogy kap 1 hetet, hogy összepakolja a cuccait, hívasson egy kamiont/egy teherautót vagy egy mikrobuszt, vagy bánom is én,mekkora járművet, és elhurculkodjon...
Én elhagynám...
Persze, 2 -szer küldték félre, a 2. alkalommal meg pont tárgyalása volt neki is, mint akinek elvileg félreküldték...
ennyire ne legyél hülye.
Ha alapból nem vagy egy telefonnézegetős fajta, akkor higgy a megérzésednek. Egyszer még lehet véletlen...kétszer már...na. Kérdés, hogy akarsz-e tisztán látni...ha igen, akkor járj utána, ha nem akkor meg ne nézegesd.
Ha nyár óta fura..há igen, talán takargat valamit.. És egyébként milyen állapotban van a kapcsolatotok most és milyen volt nyár előtt?
Milyen számról hívod a nőt, kijelzi a számát neki?
A férjed telefonjáról küldj neki valami ilyet:
Jó volt veled, de a családomat választom! Ennyi volt kedvesem.
Aztán töröld ki az sms-t, és várd a férjed másnapi reakcióját!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!