Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem telefonjába szerelmes...

Férjem telefonjába szerelmes sms? Írta senki, lényegtelen, nem is tudja? Mit tennétek?

Figyelt kérdés

Férjem telefonjában kb. 2 hónapja találtam egy szerelmes sms-t, hogy milyen jó a bőre, finom a csókja, stb... Akkor azt mondta, hogy tévesen küldték neki.

Most ugyanaz küldött neki sms-t és megkérdezte, hogy mi volt a tárgyalásán és közölte vele, hogy jelentkezzen, mert izgul érte.

Napok óta hívnám, de nem veszi fel a hölgy.

Számon kértem a férjemet és azt mondta, hogy nincs senkije rajtunk kívül és igazából nem válaszolt arra, hogy ki írta (senki, lényegtelen, nem is tudja), hanem mi jogon nézem meg a telefonját?

Tudom, hogy az én sms-eimet is törölni szokta.

Csak nyár óta furcsa és azért néztem meg pár alkalommal a telefonját.

Ti mit tennétek???

2013. febr. 2. 19:10
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
90%
és a párod mit mondott a 2.-ik smsnél már?
2013. febr. 2. 19:42
 12/25 A kérdező kommentje:

Az interneten a telefonszám tulajdonosa titkosított.

A kapcsolatunk szerintem jó, de néha neki vannak megmagyarázhatatlan beszólásai.

Válásnál a volt férjed miket kent rád?

Köszönöm

2013. febr. 2. 19:46
 13/25 A kérdező kommentje:
Az elsőnél annyit mondott, hogy tévesen kapta. A másodiknál mondta, hogy senki, lényegtelen, nem is tudja és mi jogon nézem meg a telefonját?!
2013. febr. 2. 19:49
 14/25 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a 9-es jó ötlet,de nem lesz eredménye! A csaj,ha kell neki a férfi,úgysem hagyja annyiban,keresni fogja,kiderül a turpisság,a pasi meg kimagyarázza,mentegetőzni fog ugyebár! A férfi meg nemfog otthon szólni semmit,mert akkor saját magát buktatja le!Egyszer csináltam hasonlót,de én durvát írtam a nőnek,a barátom nevében,amig ő fürdött.az meg persze,hogy egyből hívta,hogy most mivan? Én vettem fel,bevittem a kedveskémnek a fürdőbe,hogy na most választhat! Vagy megmondja,hogy ennyi volt vele,vagy én hagyom ott 2 perc alatt! Mondjuk ők még csak az ismerkedés fázisában voltak.Azóta léptettem a pasit,na nem kifejezetten ezért.
2013. febr. 2. 19:49
 15/25 anonim ***** válasza:
95%

Amire eljutottunk a válásig, addigra ő már a második szeretőjét fogyasztotta és tagadott rendületlenül. Az elsőről tudtam... másodikat éreztem, nem volt bizonyítható. De mindent tagadott, addigra már az első etapot is...nem akart békésen elválni, pénzt akart és ehhez ez kellett.

Úgyhogy a vége az lett, hogy ő nem és sosem csal, bezzeg én, akinek évek óta szeretője van, szerinte (nem volt) , ő nem verekedett...eljátszotta hattyú halálát, de addigra már annyira szabadulni akartam, hogy több mindenbe belementem minta ami járt volna neki. Ő tudatos volt én meg válni akartam.

A lényeg, hogy amikor valakinek szertője van..akkor már nem lehet neki semmit sem elhinni. Ha gondolod írj privit.

19:18-as voltam.

2013. febr. 2. 19:54
 16/25 anonim ***** válasza:
58%
Ha gondolod írj privit. Jó pár ilyen ügyön túl vagyok.
2013. febr. 2. 20:29
 17/25 anonim ***** válasza:
55%
Én valahogy megpróbálnám kideríteni, ki az a nő, aztán valahogy olyan helyzetbe hozni őket, hogy azt már ne lehessen tagadni meg sumákolni. Számomra ez a legcsúnyább, bebukik a férjed és még téged néz hülyének?
2013. febr. 2. 20:32
 18/25 anonim ***** válasza:
4%

Mi közöd van neked a férjed sms-eiehez?! Az ő dolgai, nem a tieid. Nem szép dolog más holmija között turkálni - nem tanították ezt meg neked?

Ha egy pasi el akar menni, vagy meg akarja csalni a barátnőjét, akkor meg is fogja tenni. És annál inkább meg fogja tenni, minél inkább azt érzi, hogy "szoros a póráz" és bizalmatlan az asszonyka.

2013. febr. 2. 21:56
 19/25 anonim ***** válasza:
88%
Hahaha! :D Ezen az utolsón jót nevettem! Az asszonyka akkor lesz bizalmatlan,ha okot adnak rá!Adott esetben szerelmes sms-ek!Mi az,hogy nem nyúlhat a telefonjához?Ha az én lelkiismeretem tiszta,bármikor belenézhet a párom! Nem kell félre kacsingatni.Ha más kell neki,legyen gerinces,álljon elő és tálaljon ki,el kell válni! Undorító a félrek@félés,férfi és nő részéről is!
2013. febr. 2. 23:03
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem meg a férjed küldte magának, valamelyik haverja telefonjáról, hogy kicsesszen veled. Ha meg ott akar hagyni, megteheti e nélkül is. Ha lenne félnivalója, letörölte volna, ahogy kapta. De így meg téged tesztel. Küldjél te is magadnak...
2013. febr. 2. 23:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!