Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érjem el hogy újra belém szeressen? Másfél éve vagyunk 1ütt van 1 gyönyörü közös kislányunk. De mióta megszületett a manó úgy érzem h nem szerelmes pedig nem hagytam el magam.
Én még csak 21 vagyok, de valamit tudok.
a szerelem az csak egy ideig tart utánna marad a szeretet, és a megbecsülés.ez nem baj.
Én 35 vagyok, de ez "savanyú a szőlő" szöveg, hogy elmúlik a szerelem. Jeleneleg 4 éve vagyok szerelmes, és mielőtt Őt megismertem én sem tudtam hogy ilyen is van.
Kérdésre válasz. Szerintem a gyermekszületéssel van összefüggésben a dolog. valszeg valamit az apuka nem tudott helyretenni még az agyában ezzel kapcsolatban. Nem tudom a szakmai részét, de hallottam valami ilyet. És megértelek abszoluth hogy mit érzel. Beszélegetés, beszélgetés, beszélgetés! Vannak dolgok amik nehezen jönnek ki, főleg a férfiaknál, de na hagyd annyiban! Az hosszú szerelem titka, hogy mindent megbeszéltek, ami csak felmerül bármelyikőtökben. Szerintem.
Ajánlom figyelmedbe a következő könyvet: Miért nem képesek többfelé figyelni a férfiak, és miért nem tudnak eligazodni a térképen a nők? c. Pease könyvet. Hasznos.
Valószínűleg a te párod egész egyszerűen nem az a "lobogós" fajta. Emiatt ne emészd magad. Ettől még lehettek boldogok, sokáig szerethetitek még egymást. :) Fogadd el, hogy ő ilyen. (32 éves 3 gyerekes házas nő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!