Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjnél vagyok, van egy kislányunk, de szerelmes lettem! Mi a fenét csináljak?
Már jó ideje nincs minden rendben a házasságunkkal, nem akarom részletezni a problémákat! Sok segélykiáltás volt a részemről a férjem felé, de semmi eredménye nem lett, csak ideig-óráig! Mára boldogtalan lettem, érdektelen, és életunt, anyagi gondokkal is küzdünk, sokat idegeskedem.. Szeretem a férjem, mint embert, mert jó ember, sokat adtunk egymásnak, amitől jobb emberek lettünk, de valami elromlott.. pedig nagy szerelem volt a miénk!
Viszont néhány hete betoppant az életembe valaki, aki szerelmet hozott, biztonságot, boldogságot.
Ez megadta a kezdő lökést, hogy elváljak, de mégse ennyire egyszerű.. ott van a kislányunk, nagyon szeretik egymást az apukájával! Biztosan megszakadna a férjem szíve, ha elvinném a gyereket. De akkor éljek boldogtalanul ki tudja meddig? Már így is lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy van valaki az életemben. Valaki van/volt hasonló helyzetben? Tudna tanácsot adni? Anyukám azt mondta, hogy egy anyának fel kell áldoznia a boldogságát a gyereke érdekében! De könyörgöm nagyon fiatal vagyok még..
"Irigylem azokat a válaszolókat, akiknek az élet csak fekete vagy csak fehér."
Ahhoz nem kell fekete-fehér élettel rendelkezni, hogy az ember értelmesen, felnőtt létére kezelje a problémákat. Ha ez sorra került volna, valószínűleg nem fajul oda a helyzet, hogy a kérdező más férfinak tárogatja a lába közét a férjén kívül.
"Nem mondta egy szóval sem hogy megcsalta aférjét"
Ha nem szexeltek volna a szeretővel, akkor az nem mondana olyanokat, hogy nem tud nélküle élni.
Soha eszembe nem jutna ilyet mondani egy nőnek, akivel csak időnként dumálgattunk..
Mindenki csak mocskolódik, és elhordja mindennek ezt a szerencsétlen lányt... mert lány még szinte :( És még olvasni is rossz. Persze, mert ti aztán tökéletesek vagytok tökéletes férjurammal, tökéletes gyerekekkel, tökéletes házzal, anyóssal, szomszédokkal, állással, kutyával-macskával és élre vasalt gyeppel. -.-"
Inkább tiszta röhej.
Kérdező, én melletted állok ebben a vitában, mert mindenki megérdemli a boldogságot, és én meg azt tanúsíthatom, hogy csonka családban nőttem fel, de érdekes, normális felnőtt lett belőlem, de a szüleim egymással csak veszekedni tudtak meg lehúzni a másikat meg rajtam keresztül üzengetni egymásnak, és minden jobb lett hogy különköltöztek.
És még egy dolog, amiért le fognak pontozni, de kit izgat? Az ember elsősorban a saját életét éli és a saját boldogságát keresi. A gyerekednek lehet jó attól, hogy elválsz és boldog leszel - ha maradsz, te viszont mindig boldogtalan leszel, és az ő boldogsága sem garantált.
22/L
kedves 22L
Te is csak önző, egocentrikus tanácsokat tudsz osztogatni.
Emberek azért szoktak házasságot kötni, mert azt akarják ezzel jelezni az igenek kimondásával, hogy készek a másikért élni, és felelősséget vállalni. Manapság mindenkinek csak joga van egy házasságban, de kötelessége semennyi.
VIcces, hogy csak a hasonló rosszéletű, félrelépő, házastársukat csaló jelleműek támogatják a kérdezőt a saját "sikersztorijaikkal". Nem gondoljátok, hogy ez elárul valamit?
Vagytok 5-en 50-el szemben, mégis kapálóztok, hogy a többiek biztos szentek, hogy ők tudnak nem félrekufircolni. Hogy is van ez?
Mindenesetre örömmel tölt el, hogy az emberek nagytöbbsége továbbra is hisz abban, hogy a gerinctelenség, félrelépés, csalás nem megoldás egy házasságban semmire, és csak 1-2 elfuserált fajankó kapálózik mellette.
U.i.: sajnálattal közlöm, kedves utolsó, hogy rossz értelemben használod a mártírt csinál magából szót. A válaszadók többsége kitart az erkölcsi meggyőződése mellett, és semmiféle mártírságon nem megy ehhez keresztül. Mártírt a kérdező csinál magából, aki szó nélkül tűri a megaláztatást, aztán pedig elvárja, hogy sajnálják érte - holott lenne más, értelmesebb megoldás is a problémára, de ő sajnáltatni AKARJA magát. Ez a mártírkodás, nem az, ha kitartunk az eszméink mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!