Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férjnél vagyok, van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjnél vagyok, van egy kislányunk, de szerelmes lettem! Mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Már jó ideje nincs minden rendben a házasságunkkal, nem akarom részletezni a problémákat! Sok segélykiáltás volt a részemről a férjem felé, de semmi eredménye nem lett, csak ideig-óráig! Mára boldogtalan lettem, érdektelen, és életunt, anyagi gondokkal is küzdünk, sokat idegeskedem.. Szeretem a férjem, mint embert, mert jó ember, sokat adtunk egymásnak, amitől jobb emberek lettünk, de valami elromlott.. pedig nagy szerelem volt a miénk!

Viszont néhány hete betoppant az életembe valaki, aki szerelmet hozott, biztonságot, boldogságot.

Ez megadta a kezdő lökést, hogy elváljak, de mégse ennyire egyszerű.. ott van a kislányunk, nagyon szeretik egymást az apukájával! Biztosan megszakadna a férjem szíve, ha elvinném a gyereket. De akkor éljek boldogtalanul ki tudja meddig? Már így is lelkiismeret furdalásom van amiatt, hogy van valaki az életemben. Valaki van/volt hasonló helyzetben? Tudna tanácsot adni? Anyukám azt mondta, hogy egy anyának fel kell áldoznia a boldogságát a gyereke érdekében! De könyörgöm nagyon fiatal vagyok még..

2013. márc. 18. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/73 anonim ***** válasza:
8%

"Irigylem azokat a válaszolókat, akiknek az élet csak fekete vagy csak fehér."

Ahhoz nem kell fekete-fehér élettel rendelkezni, hogy az ember értelmesen, felnőtt létére kezelje a problémákat. Ha ez sorra került volna, valószínűleg nem fajul oda a helyzet, hogy a kérdező más férfinak tárogatja a lába közét a férjén kívül.

2013. márc. 18. 19:54
 42/73 anonim ***** válasza:
91%
Nem mondta egy szóval sem hogy megcsalta aférjét
2013. márc. 18. 19:55
 43/73 anonim ***** válasza:
100%
sztem is dönts a legjobb módon,azért ha a férjeddel maradsz,picit nagyobb lesz a lányotok és észrefogja venni hogy nem stimmel közöttetek vmi és az sem lesz neki jó.bárhogy döntesz úgy érzed rosszul lépsz,de normális emberek módjára van minden megoldás mellett olyan út ahol nem sinyli meg a kislányod.
2013. márc. 18. 19:57
 44/73 anonim ***** válasza:
50%

"Nem mondta egy szóval sem hogy megcsalta aférjét"

Ha nem szexeltek volna a szeretővel, akkor az nem mondana olyanokat, hogy nem tud nélküle élni.

Soha eszembe nem jutna ilyet mondani egy nőnek, akivel csak időnként dumálgattunk..

2013. márc. 18. 20:10
 45/73 anonim ***** válasza:
63%

Mindenki csak mocskolódik, és elhordja mindennek ezt a szerencsétlen lányt... mert lány még szinte :( És még olvasni is rossz. Persze, mert ti aztán tökéletesek vagytok tökéletes férjurammal, tökéletes gyerekekkel, tökéletes házzal, anyóssal, szomszédokkal, állással, kutyával-macskával és élre vasalt gyeppel. -.-"

Inkább tiszta röhej.

Kérdező, én melletted állok ebben a vitában, mert mindenki megérdemli a boldogságot, és én meg azt tanúsíthatom, hogy csonka családban nőttem fel, de érdekes, normális felnőtt lett belőlem, de a szüleim egymással csak veszekedni tudtak meg lehúzni a másikat meg rajtam keresztül üzengetni egymásnak, és minden jobb lett hogy különköltöztek.

És még egy dolog, amiért le fognak pontozni, de kit izgat? Az ember elsősorban a saját életét éli és a saját boldogságát keresi. A gyerekednek lehet jó attól, hogy elválsz és boldog leszel - ha maradsz, te viszont mindig boldogtalan leszel, és az ő boldogsága sem garantált.

22/L

2013. márc. 18. 20:19
 46/73 anonim ***** válasza:
39%

kedves 22L

Te is csak önző, egocentrikus tanácsokat tudsz osztogatni.

Emberek azért szoktak házasságot kötni, mert azt akarják ezzel jelezni az igenek kimondásával, hogy készek a másikért élni, és felelősséget vállalni. Manapság mindenkinek csak joga van egy házasságban, de kötelessége semennyi.

2013. márc. 18. 20:26
 47/73 anonim ***** válasza:
70%
24, 39, 40 és 45 -ös, normális , segítő szándékú és NEM MOCSKOLÓDÓ hozzászólókkal értek egyet. A többi tökéletes életű, feddhetetlen erkölcsű hozzászólót nem minősítem. Éljenek ők egy rossz házasságban, fiatalon. Ők azok, akikben nincs mersz a változtatásra, már-már piedesztára emelik magukat mártíromságuk miatt. És ha ők szenvednek, akkor szenvedj te is. (Arról meg, hogy ki hogy él, név nélkül, arc nélkül....oszd el kettővel, és vonj gyököt belőle...)
2013. márc. 18. 20:31
 48/73 anonim ***** válasza:
és a 38 as :)
2013. márc. 18. 20:35
 49/73 anonim ***** válasza:
48%
Kérdező, ne vedd agada ezeknek az idióta válaszadóknak a mocskolódásait!
2013. márc. 18. 20:37
 50/73 anonim ***** válasza:
68%

VIcces, hogy csak a hasonló rosszéletű, félrelépő, házastársukat csaló jelleműek támogatják a kérdezőt a saját "sikersztorijaikkal". Nem gondoljátok, hogy ez elárul valamit?

Vagytok 5-en 50-el szemben, mégis kapálóztok, hogy a többiek biztos szentek, hogy ők tudnak nem félrekufircolni. Hogy is van ez?

Mindenesetre örömmel tölt el, hogy az emberek nagytöbbsége továbbra is hisz abban, hogy a gerinctelenség, félrelépés, csalás nem megoldás egy házasságban semmire, és csak 1-2 elfuserált fajankó kapálózik mellette.

U.i.: sajnálattal közlöm, kedves utolsó, hogy rossz értelemben használod a mártírt csinál magából szót. A válaszadók többsége kitart az erkölcsi meggyőződése mellett, és semmiféle mártírságon nem megy ehhez keresztül. Mártírt a kérdező csinál magából, aki szó nélkül tűri a megaláztatást, aztán pedig elvárja, hogy sajnálják érte - holott lenne más, értelmesebb megoldás is a problémára, de ő sajnáltatni AKARJA magát. Ez a mártírkodás, nem az, ha kitartunk az eszméink mellett.

2013. márc. 18. 20:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!