Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért költik a nők a pénzt? Mire költik a nők a pénzt? Elsősorban férjek (házasok) válaszait várom!
Miért és mire költik a nők a pénzt?
Elsősorban férjek (házasok) válaszait várom!
Nagyjából arra, amire én. Élelmiszer, rezsi és bármi egyéb, amire szükségünk van.
Kifejezetten magára csak a szükséges piperére költ (értelemszerűen én nem veszek magamnak tampont vagy rózsaillatú tusfürdőt), illetve a munkahelyi étkezésére, ahogy én is a sajátomra.
Élelmiszer- legyen mit enni, legyen miből főzni.
Tisztálkodási szerek- nyilván nem kell magyarázni. Bár tény, egy nő sokkal több kozmetikumot használ, de én még nem láttam férjet aki azért panaszkodott volna, hogy a neje bőre sima és jó az illata.
Tisztító szerek- valahogy tisztán kell tartani az életteret.
Esetleg hobbi- kinek mi.
Ruházkodás- szükséges.
A nők ugyanarra költenek, mint a férfiak, hiszen a szükségleteik nagyjából azonosak. Aztán már a pénztárca szab határt, hogy mennyire elégítik ki a szükségleteiket.
Azért költik mert kell költeni, ha nem költöd nincs tiszta ruhád, nincs áram, víz, nincs étel, se ruha. Se neked se neki.
A mire kérdésre pedig (ahogy nálunk van....)
Rezsi
Gyerek dolgai (pelenka, élelmiszer, ruha, egészségügy (vannak fizetős védőoltások, fizetős kivizsgálások: Hasi és feji ultrahang... amit nem támogat a TB. Agyhártya gyulladás elleni védőoltás, vitaminok - 10 hónapos babánk van)
Élelmiszer
Tisztítószerek
Ruha (ebből nem túl sokat, főleg zokni, alsónemű ilyesmi - most a baba az első nálunk nekünk meg már van ruhánk)
Fodrász - de azt mindketten igénybe vesszük (férj - kéthavonta - feleség évente kétszer - egyszer daueroltat meg egyszer vágat - hosszú haja van)
kozmetikumok - de azt is egyformán kb. mert mindkettőnknek kell izzadásgátló - férjnek a borotválkozáshoz a cuccok - feleségnek az intim cuccok - ezen kívül mindketten használunk parfümöt - feleség + szempillaspirál meg ilyesmi (de ezt is kb. évente egyszer vesz)
nyaralás most kiesik
Nálunk a feleségem "költi" a pénzt.
Beosztja, hogy mindig legyen elegendö, laktató és finom kaja, tisztán tudja tartani a lakást, ruhákat és mi is tudjunk tisztálkodni. Odafigyel, hogy rendes és szép ruháink legyenek, de igyekszik lehetöleg kedvez áron vásárolni.
Ö intézi az összes fizetnivalókat: rezsi, számlák, és odafigyel, hogy ne legyünk késésben.
Hülyeségekre nem költ, viszont sokkal több érzéke és türelme van a pénzügyek rendezésére.
A nagyobb kiadásokat vagy nem feltétlen szükséges dolgokat (hobbira) megbeszéljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!