Tapasztalt nők válaszait várom elsősorban! Mikortól (hányadik héttől) lehet érezni a rosszulléteket pl hányinger szédülés?
Kezdek fáradékonnyabb lenni és most is hányingerem van délután szédültem..két hete hogy nem védekeztünk a párommal..jelentkezhetnek már ilyenkor a tünetek?
egyébként nem tudom még hogy terhes vagyok-e!
Első tünetem akkor jelentkezett, amikor nem jött meg. Akkor kezdtem fáradékony lenni, és kicsit szédültem is.
Igazi terhestünet viszont csak később jött, nálam olyan 8 hetes terhesen.
köszönöm a választ:)
nekem most 7végén kellene megjönni-e..de úgy vagyok vele hogy ha nem jön meg vagy késik csak akkor csinálok tesztet.
Nagyon-nagyon változó, én pl. hamarabb hánytam, minthogy pozitívat teszteltem volna. (Tehát már azelőtt, hogy meg kellett volna jönnie.) És ez bizony maradt is a 18. hétig. Volt mellette fáradékonyság, mellfeszülés, szagundor is.
32 hetes km
Nekem szinte másnaptól fájtak a melleim, a 3-4. hétben kétszer visszafordult az étel a számban, 3. héttől nem kívántam a cigarettát. A kimaradás első napján borzasztóan fájt a derekam, és ekkortól kezdtem napközben nagyon álmos lenni. 4. héttől hányinger, erős szédülés.
Nekem ezek a tünetek voltak, de eddig mindig lepontoztak miatta.
A kérdésedre válaszolva: Szerintem jelentkezhetnek már tünetek, ha kisbabás vagy, de tényleg érdemes megvárni a kimaradt menstruáció első napját legalább a teszttel. Addig érdemes kerülni a forró fürdőt, és a nehéz cipekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!