Lányok, kinek mikor jelentkezett a hányinger?
Figyelt kérdés
5éve szeretnénk gyereket, 3 hónapja kiderült, hogy a párommal van a baj, az orvos szerint már megoldódott. A peteérésem előtt és utána is együtt voltunk.14.ére nem várom, tegnap, meg ma reggel émelyegtem, meg hánytam is. Lehet hogy végre sikerült? Vagy már megint csak beképzelem?2012. márc. 11. 12:56
1/7 anonim válasza:
mindkét terhességemnél a 6. terhességi héten kezdődött a hányinger, émelygés,hányás. Mensi kimaradása körül nekem csak alhasi görcseim voltak, semmi más. De ahány szervezet annyi féle.
Írtam Neked privit!
2/7 anonim válasza:
Nekem kb. 4-5 nappal a nemvárt előtt kezdődött a hányinger és ki is tartott a 12. hétig. Nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!!! Majd írd meg, hogy mi újság!
3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszaitokat! Ennyire még nem reménykedtem! Pedig tudom, hogy nem szabadna, de nem könnyű!
2012. márc. 11. 13:08
4/7 anonim válasza:
Lehet h sikerült.
Nekem első terhességemnél csak a 9-10 hétre lett hányingerem,de a másodikkal már az 5 héten és most a harmadikkal már a menszi kimaradása előtt pár nappal kezdődött
5/7 A kérdező kommentje:
Lement a hőm, megjött minden menstruációs tünetem, de még mindig nem jött meg. Ezek szerint csak késik. szerintem ne reménykedjek ugye?
2012. márc. 14. 10:08
6/7 anonim válasza:
Ha lement a hő akkor több mint valószínű menszi lesz.
Sajnálom...
7/7 anonim válasza:
Mi történt azóta kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!