Mitől férfias egy férfi? Elsősorban nők válaszait várom.
Szerintem attól, hogyha meg tud védeni engem, kiáll mellettem. :) És persze ne csak engem tudjon megvédeni, hanem saját magát is! Azt nézni is rossz, ha egy fiút/férfit fél perc alatt elbizonytalanítanak. De ha tévedett, akkor azt ismerje be.
15L
huha....csak az en paromrol tudok velemenyt mondani:
szereto,aranyos,vicces,gondoskodo,kiszamithato,mindig gondol ram,olelo,beteg vagyok apol,kedvembe tesz,ugyanakkor ferfi a hazban,a kerti munkat aranyosan keruli de megcsinalja elobb vagy utobb,meg a nagyon remes kajamra is azt mondja,hogy koszonom szepen finom volt.,8 eve vagyunk egyutt de egy kezemen meg tudom szamolni hanyszor veszekedtunk.oh fulig szerelmesek vagyunk egymasba ennyi ido utan is.
pénztárca, nagy BMW és máris férfias a legocsmányabb pasi is!
ez így van, kár tagadni kedves aranyos lányok
van megjelenése,kisugárzása,magasabb nálam annyival hogy magassarkút huzhassak a 175 centimmel
nem áll órákig a tükör előtt,nincs rózsaszin ruhája,nem hisztizik feleslegesen,de képes kedves figyelmes lenni
Attól hogy normálisan viselkedik, pl. a verekedés meg ilyenekről sok pasi azt képzelik hogy férfias dolog, de az inkább csak gyerekes.
Férfias ha jól bánik a nőkkel, nem néz le és nem ítél el másokat csak mert nem tetszik neki/nem ért egyet vele, képes pozitívan állni a dolgokhoz és kitartóan végigvinni amit elkezd bármilyen nehéz is, határozott, őszinte és becsületes.
A külsőnek semmi köze a férfiassághoz, szóval az teljesen mindegy.
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!