Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Céges rendezvény, ottalvós....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Celebrations kérdése:

Céges rendezvény, ottalvós. Féltékenység. Ti hogy állnátok hozzá?

Figyelt kérdés
Férjem 2-3 havonta, (nyáron sűrűbben) jár céges rendezvényekre, amik általában elmondása szerint kötelezőek, vacsora majd ottalvós bulival végződnek: leiszom magam hajnalig, bulizós, wellnessezés fullos szállodákban, cégtulajdonosok, milliomos nők+ferfik, kollegák Általában kb 100-150 emberes bulik, nők-férfiak egyaránt. Amikor megismerkedtünk nem ilyen munkahelye volt. Viszont ezek baromira zavarnak engem, nem tudom, hogy én túlzom el? Baromi féltékeny és ideges leszek ha ezekre az ottalvós bulikra megy. Eddig nem vettem észre, hogy megcsalt volna, bizonyítottan céges bulik, mégis zavar rettentően. Kavarognak a gondolatok bennem, hogy bízzak benne, de mégis remegek, gyomorgörcsöm van. Viszont tudom, hogy nem vallaná be ha valami is történne, gondolom abból, hogy egyéb apróságokon is már rajta kaptam, hogy szemembe hazudott, titkolta. Úgy érzem nekem nem igazán fér bele egy házasságba az ilyen bulizás 2-3 havonta még ha céges is. Én nem tudnám megtenni vele, még kávéra sem megyek munkatársaimmal sem, nehogy féltékeny legyen, mert ő még arra is az lenne. Mit gondoltok? Velem van a baj? Túl féltékeny vagyok? Más hogy állna ehhez?

tegnap 13:03
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
33%
Akkor írd ide a cég nevét!!!
tegnap 14:10
 22/35 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez vagy trollkodás, vagy a férjed úgy szétcsal mint a huzat. Állandóan kötelezően cégibulikat tartani és ottalvósakat egyáltalán nem normális. Felnőtt embereket senki se kényszerítethet ilyesmire és felnőtt ember dolgozik nem leissza magát meg hasonlók.
tegnap 14:19
 23/35 anonim ***** válasza:
81%

Kérdező belegabalyodtál a hazugságokba. Először úgy írtad, hogy 2-3 hónaponként van céges buli, de nyáron még sűrűbben, de később leírtad, hogy ezek féléves díjkiosztók.

Máskor jobbn figyelj már oda a részletekre. 🤡🤣

tegnap 14:59
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a furcsa, hogy őt zavarná, ha te, akár csak egy kávéra, beülnél valamelyik munkatársaddal. Mindenki magából indul ki, akkor is, ha féltékenységről van szó.
tegnap 15:01
 25/35 anonim ***** válasza:
56%
Hagyd már nyugodtan dugni🤣
tegnap 15:17
 26/35 anonim ***** válasza:
62%

A férjem alapból távmunkában dolgozik egy külföldi cégnél, de negyedévente 1-1 hétre mindenkit kötelezően odacsődítenek a cég "főhadiszállására", mert alapvetően néhány háttérfunkciót leszámítva az alkalmazottak majdnem mindegyike távmunkában dolgozik a világ minden táján, és úgy vannak vele, néha azért találkozzanak már a kollégák. Szóval ő átlagosan 3havonta 1 hétre elutazik külföldre "az irodába dolgozni", ami hát :D Valóban az irodában vannak, de hogy ez a hét alatt nem dolgoznak, az is biztos :D Ilyenkor pótolják be az egész negyedéves elmaradt ivászatot, csapatépítést, szocializációt. Szóval céges kontóra mennek borkóstolóra, körbehajókázzák a belvárost (és isznak), minden este vacsora és hajnalig buli, mint valami rossz egyetemista.

És igen, mindez úgy kötelező, hogy nyilván ha temetésre mész vagy éppen halálos beteg vagy, akkor nem kell megjelenned, de amúgy amolyan "erősen ajánlott" megjelenni. Kb mint amikor fizikai munkahelyre kell bejárni egy olyan munkahelyen, amikor van lehetőség távmunkára, de azért nem hibrid munkarendre szerződtél.

Szóval, fő kérdés: hát pasin múlik. A férjemben megbízom annyira, hogy ne legyek féltékeny rá ilyenkor. Lenne exem, akinél totál idegbeteg lennék, ha ilyenekre eljárna, nyilván ezért is exem (többek között). A férjem normális, megbízható, hűséges. Persze, ha megcsalna sosem jövök rá, ez így van, de azért alapvetően ismerem őt, tudom, mire számíthatok tőle ~11 év után (csak 3 éve dolgozik ezen a helyen), meglepne, ha tényleg úgy tudna félrelépni, hogy azt utána nyomtalanul el is tudja titkolni. Meg eleve az is meglepne, ha félrelépne, de na, nem akarok végtelenül naivnak hangozni :D Viszont nem biztos, hogy veled van a baj, ha már eleve más probléma is van a kapcsolatban, válás közelébe kerültetek, akkor nem olyan meglepő, hogy bizonytalan vagy és nem bízol sem az ő hűségében, sem a kettőtök kapcsolatának stabilitásában. Szerintem ezt a részét kéne rendbehozni, és utána felülvizsgálni, hogy van-e okod valóban féltékenynek lenni, vagy a belső bizonytalanságod vetíted rá ki. Mindkét esetben van megoldás, csak tisztázni kellene, hogy pontosan mi áll a dolog hátterében.

Mondjuk az szerintem is sokatmondó, hogy ő meg bezzeg féltékeny lenne, ha te kollégákkal kávézni mész. Magából indul ki talán? Mert akkor meg is van az oka, hogy miért vagy bizonytalan.

tegnap 15:37
 27/35 anonim ***** válasza:
78%

#26!

Irtal egy esti meset te is. Vagy te vagy a kerdezo mas nick nevvel? Ilyen csak egy meseben van, na es itt.

tegnap 16:34
 28/35 anonim ***** válasza:
72%

Elég szomorú, hogy úgy gondoljátok, nem léteznek ilyen munkahelyek. A férjem programozó, egyéni vállalkozó, miért ne dolgozhatna külföldi cégeknek? Nyilván orvos meg építőmunkás meg autószerelő meg bolti eladó nem tud fixen távmunkában dolgozni, de akinek a fejében lévő káposztalére és egy laptopra van szüksége a munkájához, az élhet az úgynevezett "digitális nomád" életmód minden előnyével. És ehhez nem kell feltétlenül programozónak lenni, én egy multinál dolgozom pénzügyön, oké, nem fix távmunkában, de hibrid munkarendben, heti egyszer bemegyek megmutatni magam a munkatársaknak, és ennyi elég is nekik.

Elég szomorú, hogy ez néhányaknak az esti mese kategóriával ér fel.

tegnap 16:55
 29/35 anonim ***** válasza:
79%

Biztos létezik, ettől még nem mindenkinek normális dolog egy hétig piálni “munkavégzés” jeligére. Én is távmunkában dolgozok, mégse járok hajnalig vedelni a kollégákkal. (Ha meg kötelezni akarnának rá, könnyesre röhögném magam.)

tegnap 17:07
 30/35 anonim ***** válasza:
71%
A normális mindenkinek más, ezen már lehet vitatkozni, de én azon lepődtem meg, hogy eddig mindenki az ilyen jellegű munkahelyek és rendezvények létezését vitatta. Nem az a kérdés, hogy létezik-e egy ilyen hely, mert én (nem a kérdező, mellesleg) saját tapasztalatból tudom, hogy vannak olyan munkahelyek, ahol bizony elvárják a több napos bulikázáson való megjelenést. Az, hogy ez kinek normális, kinek nem, nem feltétlenül releváns, mert a jelek szerint a kérdező férjének normális. Náluk ez azért probléma, mert a kérdezőnek nem. Nálunk azért nem gond, mert nekem is belefér, ahogy a férjemnek is. Ha az én munkahelyem kínálna ilyen lehetőséget, én is simán mennék, és nem azért, hogy megcsaljam a férjem :D Főleg azért, mert ez amolyan "elvárt" megjelenés. Nyilván nem az esti bulikázás, hanem egy hétre elmenni Bécsbe, aztán ott minden nap bemenni az irodába, és részt venni a helyi megbeszéléseken, negyedéves tervezéseken, továbbképzéseken, stb, amit erre a hétre sűrítenek be. Az, hogy utána ők esténként elmennek kocsmatúrákra meg mindenfelé, az nyilván saját döntés, de amellett, hogy céges kontóra történik, természetesen segíti a barátkozást, az esti unatkozást elűzni. Nagyon is ismerem ezt az érzést, én is voltam kiküldetésen már céges ügyben, nem rendszeres heti dolog volt, de volt rá szükség, és bizony én örültem volna neki, ha akkor szerveznek estére valami programot, hogy ne csak unatkozzak a hotelban egy hétig munkaidő utántól, mert amúgy én nem vagyok az a típus, aki egyedül nekivágok mittudomén, Milánót felfedezni (ott voltam már céges úton egy-egy hetekre többször is), nekem kell ehhez egy társaság, aki hív magával. A férjem hasonló típus. Nem vagyunk eljárósak egyáltalán, általában a közös baráti társasággal megyünk mindenfelé, visszafogott programokra, szerintem háromhavonta ennyi "ereszdelahajam" belefér. De ez nyilván mindenkinek egyéni, párkapcsolaton belül megbeszélendő probléma. Ha a kérdezőnek ez gondot okoz, akkor nyilván meg kell beszélni a párjával, de őszintén szólva, ha ezt a munkahelye elvárja, akkor ha nem jelenik meg, akkor legközelebb majd csúnyán néznek rá a következő fizetésemelésről szóló beszélgetésen és azt mondják, hogy az eredményei elmaradtak az elvártaktól, amikor jelentkezik egy előléptetésre, akkor figyelembe veszik, hogy óóóó, hát nem volt az utóbbi X ilyen programon, amikor kér egyéb munkaköröket, feladatokat, amikkel esetleg bővítheti a jelenlegi kompetenciáit, akkor is simán kerülhet hátrányos helyzetbe emiatt. És ha amúgy szereti a munkáját, a munkahelyét, a kollégákkal jól kijön, a fizetése is rendben van én megértem, hogy ezt nem akarja kockáztatni azzal, hogy kihagyja ezeket az 1-1 napos programokat. A kérdező viszont valamiért nem bízik benne, hogy ilyenkor a párja hűséges hozzá- na, ezt viszont mindenképp meg kell beszélniük, hogy miért van. Nekem soha nem jutna eszembe, hogy a férjem megcsal- persze, engem ér majd a legnagyobb pofon, ha mégis megtörténne, de ezt leszámítva nyugodtan alszom addig is, amíg távol van. De a kérdés, hogy a kérdező mégis miért nem bízik a férjében? Okot adott rá már korábban? A kérdezőnek van valami belső önbizalmi problémája? Bármi egyéb? Ezt kell feltárniuk, és akkor a megoldás is előáll.
tegnap 17:34
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!