Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azon nők közt, akiket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nők közt, akiket nem vesznek el tényleg gyakran előfordul, hogy irigylik azokat, akiket igen?

Figyelt kérdés
Kicsit ködös nekem ez a dolog, mert egyrészt a modern, felvilágosult körökben mást sem hangsúlyoznak csak, hogy a nőknek milyen szívás a házasság, család és azt csak a férfiak patriarchális elnyomása miatt találták ki, stb. Másrészről meg azért a párkapcsolatok többségében a nők szoktak problémázni amiatt, ha nincs házasság, csak sima együttélés. A kettő kicsit ellent mond egymásnak. Vajon az esküvő, gyűrű, menyasszonyi ruha dolog annyira fontos nekik vagy azt akarják, ha a barátnőik "elkeltek", akkor ők se lógjanak ki a sorból? Hát nem az az öröm, hogy ne vegyék magunkra a patriarchális elnyomás béklyóját, ha már szegény barátnőik megtették? Quidis Veritas? Hol az igazság, kérdem kissé álnaivan?

tegnap 20:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a személye dönti el.
tegnap 20:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen is olyan is...
tegnap 20:53
 3/18 anonim ***** válasza:
82%

Én azt irigylem (pozitívan), hogy van, aki szereti őket, és valóra vált az álmuk.

Nyilván olyan házasságról álmodom, amilyen megfelel nekem, tehát nem elnyomó.

tegnap 20:54
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Nekem nem kell hazassag. Nem akarok vitazni ,hogy nem jar neki a lakasombol. Gyuruket meg ruhakat eddig is magamnak vettem.
tegnap 20:55
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
A rakas iratcsere meg papirmunka kinek az alma?
tegnap 21:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Az irigység az egyik legősibb emberi tulajdonság, mióta világ a világ.

Jellemzően az emberek többsége irigy arra,ami neki nincs, néha még akkor is ha alapvetően nem is feltétlen vágyik rá.

Így az egyedülállók sokszor irigylik a házasokat,h valaki fixen szereti őket, a házasok meg irigylik az egyedülállókat,h sokkal szabadabbak. Ilyen az emberi természet,h ami éppen elérhetetlennek tűnik, az mindig irigylésre méltónak tűnik abból a szemszögből.

tegnap 21:04
 7/18 anonim ***** válasza:
0%

Van olyan, hogy "házassági szerződés". Abba nem csak az esetleges vagyont stbt lehet beleírni, hanem pl azt is, hogyha ezt meg azt elköveti/ megteszi a másik fél, akkor annak mi a következménye.

Ellene voltam a házassági szerződésnek, de már inkább a híve.

Álmaim nőjével is csináltatnék.

F.

tegnap 21:04
 8/18 anonim ***** válasza:
80%

Lol

Hát maximum a komplexusos egyszerű nőknél, akik úgy élnek hogy azt hiszik az a legnagyobb teljesítmény az életben, hogy elvette őket valami nyomorult férfi😂😂

tegnap 21:05
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

"hanem pl azt is, hogyha ezt meg azt elköveti/ megteszi a másik fél, akkor annak mi a következménye."

Magyarországon nem. Csak a vagyonnal kapcsolatos dolgok kerülhetnek bele.

tegnap 21:09
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretnék féejhez menni,el is vennének,meg lett volna,aki elvesz.Nálam annyi a nehézség,hogy egy olyan ember van,akihez hozzá menék.Az elmúlt években tönkre ment a dolog kettőnk közt,most hozzuk helyre.Még mindig hozá mennék,de már valami megváltozott.

Írígy nem vagyok,csak rossz néha,hogy én nem kapom meg amire vágyom.Az is igaz,hogy én nem teszem tönkre magam csak azért,hogy elmondhassam férjem van.Sokakat elnézve nem olyan sokat vesztettem.

Meg le is vagyunk nézve, még most is.Igaz,inkább azok néznek le,akiknek rossz a házasságuk.

tegnap 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!