Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azon nők közt, akiket nem vesznek el tényleg gyakran előfordul, hogy irigylik azokat, akiket igen?
Én azt irigylem (pozitívan), hogy van, aki szereti őket, és valóra vált az álmuk.
Nyilván olyan házasságról álmodom, amilyen megfelel nekem, tehát nem elnyomó.
Az irigység az egyik legősibb emberi tulajdonság, mióta világ a világ.
Jellemzően az emberek többsége irigy arra,ami neki nincs, néha még akkor is ha alapvetően nem is feltétlen vágyik rá.
Így az egyedülállók sokszor irigylik a házasokat,h valaki fixen szereti őket, a házasok meg irigylik az egyedülállókat,h sokkal szabadabbak. Ilyen az emberi természet,h ami éppen elérhetetlennek tűnik, az mindig irigylésre méltónak tűnik abból a szemszögből.
Van olyan, hogy "házassági szerződés". Abba nem csak az esetleges vagyont stbt lehet beleírni, hanem pl azt is, hogyha ezt meg azt elköveti/ megteszi a másik fél, akkor annak mi a következménye.
Ellene voltam a házassági szerződésnek, de már inkább a híve.
Álmaim nőjével is csináltatnék.
F.
Lol
Hát maximum a komplexusos egyszerű nőknél, akik úgy élnek hogy azt hiszik az a legnagyobb teljesítmény az életben, hogy elvette őket valami nyomorult férfi😂😂
"hanem pl azt is, hogyha ezt meg azt elköveti/ megteszi a másik fél, akkor annak mi a következménye."
Magyarországon nem. Csak a vagyonnal kapcsolatos dolgok kerülhetnek bele.
Én szeretnék féejhez menni,el is vennének,meg lett volna,aki elvesz.Nálam annyi a nehézség,hogy egy olyan ember van,akihez hozzá menék.Az elmúlt években tönkre ment a dolog kettőnk közt,most hozzuk helyre.Még mindig hozá mennék,de már valami megváltozott.
Írígy nem vagyok,csak rossz néha,hogy én nem kapom meg amire vágyom.Az is igaz,hogy én nem teszem tönkre magam csak azért,hogy elmondhassam férjem van.Sokakat elnézve nem olyan sokat vesztettem.
Meg le is vagyunk nézve, még most is.Igaz,inkább azok néznek le,akiknek rossz a házasságuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!