Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Azon nők közt, akiket nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azon nők közt, akiket nem vesznek el tényleg gyakran előfordul, hogy irigylik azokat, akiket igen?

Figyelt kérdés
Kicsit ködös nekem ez a dolog, mert egyrészt a modern, felvilágosult körökben mást sem hangsúlyoznak csak, hogy a nőknek milyen szívás a házasság, család és azt csak a férfiak patriarchális elnyomása miatt találták ki, stb. Másrészről meg azért a párkapcsolatok többségében a nők szoktak problémázni amiatt, ha nincs házasság, csak sima együttélés. A kettő kicsit ellent mond egymásnak. Vajon az esküvő, gyűrű, menyasszonyi ruha dolog annyira fontos nekik vagy azt akarják, ha a barátnőik "elkeltek", akkor ők se lógjanak ki a sorból? Hát nem az az öröm, hogy ne vegyék magunkra a patriarchális elnyomás béklyóját, ha már szegény barátnőik megtették? Quidis Veritas? Hol az igazság, kérdem kissé álnaivan?

tegnap 20:49
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Biztos, hogy igen.
tegnap 21:51
 12/19 anonim ***** válasza:
79%
A jo modura irigykednek csak.. ha a bela a ko muves el veszi a baratnojuket arra valahogy nem szoktak irigykedni..
tegnap 22:14
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

Csak a buta nők.

Csomó olyan házas férfi létezik, akiket a nők többsége a seggére nem kívánna foltnak.

Jó férjet találni, az valóban lehet irigylésre méltó.Bár aki intelligens, tudatos, azt sem irigyli.

Az irigység az egy rosszindulatú dolog, amivel csak magának árt az ember.

tegnap 22:24
 14/19 anonim ***** válasza:
47%
Hát szerintem sokan irigyek, igen. Nekem idén lesz az esküvőm, de én is irigyeltem azt, akinek már megvolt, mert én is vágytam rá. Most is irigylem azokat, akiknek saját lakásuk van és gyerekeik, mert erre vágyom. Gyerekeink nekünk is lesznek, ha nem szól közbe valami eü probléma, de saját lakás... Hát az nem egyszerű ma Magyarországon szülői segítség nélkül. Max csok plusszal.
tegnap 23:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Na ez az, én pl. nem akarok gyereket, de irigylem (annyira rossz szó, mert igazából inspirál), akinek van, mert az ő álma a gyerek volt, és valóra vált. Hegyet sem akarok mászni, de a hegymászót irigylem, amiért az álmainak él.
tegnap 23:38
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem minden nő akar házasodni, sőt. Ma már simán lehet hatodszor is válni, hetedszer is házasodni, szóval az értéke is megkopott, az érzéseket meg nem befolyásolja. Aki nem akar, annak nincs mire irigykedni. Ha irtózom a bundáktól nem leszek irigy arra, aki bundát hord.

Saját környezetemben viszont tapasztaltam olyat, hogy sokkal nagyobb lelkesedést várt el mindenktől a hölgy a házasságával kapcsolatban (amihez gratulál az ember, reméli, hogy megtalálja a házaspár a boldogságát stb, de amúgy magánügy), és akkor elkezdődött a "persze, biztos irigyek".

tegnap 23:43
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

" hogy a nőknek milyen szívás a házasság"

A megfelelő partnerrel nem szívás.

tegnap 23:49
 18/19 anonim ***** válasza:
100 no akar 1 jo modut ..
tegnap 23:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Igen, irigylik őket. Azok akik idősek vagy 10+ éve házasok meg b*szogatják a szingliket, mert ők is irigyek.
ma 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!