Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult házasságod alatt, hogy más iránt éreztél fellángolást? Hányszor, és milyen hosszú házasságban?
Igen. 16 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok. Idén kezdtem el valaki iránt rajongani. Remélem, hamar elmúlik.
35n
Izgalmat napi szinten, de az rendben van. Az nincs rendben, hogy ot eve szerelmes lettem, es nem mulik el. Sokkal nagyobb arulas, mint a felrekefeles. 24 oraban gondolok ra.
N
Igen. Több mint 30 év házasság alatt kétszer.
Abból az egyik 2 évig tartott, és a mai napig nem tudom kiverni a fejemből, kb napi szinten eszembe jut.
F
Eddig még nem.
Persze voltak pasik akik bejöttek, de nem gondoltam rájuk, max 1-2x elképzeltem egy szexet velük.
9 éve vagyunk együtt.
Jó a házasságunk, így jelenleg el sem tudom képzelni, hogy bárkivel legyen valami érzelmi téren.
Hogy később mi lesz, nem tudom, fantaziálás teljesen belefér, tényleges tettek, szex stb nem.
És nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy nagyon lehetőségem legyen arra is, hogy talalkozzak valakivel, mert többnyire nőkkel dolgozom, most itthon vagyok 2 éve a gyerekkel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!