Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Előfordult házasságod alatt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult házasságod alatt, hogy más iránt éreztél fellángolást? Hányszor, és milyen hosszú házasságban?

Figyelt kérdés
2021. júl. 1. 14:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
90%

Igen. 16 éve vagyunk együtt, ebből 2 éve házasok. Idén kezdtem el valaki iránt rajongani. Remélem, hamar elmúlik.

35n

2021. júl. 1. 14:15
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

Izgalmat napi szinten, de az rendben van. Az nincs rendben, hogy ot eve szerelmes lettem, es nem mulik el. Sokkal nagyobb arulas, mint a felrekefeles. 24 oraban gondolok ra.

N

2021. júl. 1. 14:20
 3/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen, 19 éve együtt. Volt, hogy fellángoltam, de semmi nem történt. El is múlt és most azon csodálkozom, hogy mit láttam az illetőben.
2021. júl. 1. 14:21
 4/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem vagyunk házasok, de 6 éve együtt vagyunk. Nálam is volt már ilyen, teljesen normális dolog, nem bűn. Az, hogy mit teszel ezzel az érzéssel, az már döntés kérdése. Én eddig mindig arra jutottam, hogy egy alapjaiban jól működő párkapcsolatot, ahol jó a kommunikáció, ahol a legféltetteb titkainkba is beavatjuk a másikat és a legkiszolgáltatottabb élethelyzetben is ott vagyunk egymásnak nem lenne érdemes senkiért eldobni.
2021. júl. 1. 14:27
 5/15 anonim ***** válasza:
67%

Igen. Több mint 30 év házasság alatt kétszer.

Abból az egyik 2 évig tartott, és a mai napig nem tudom kiverni a fejemből, kb napi szinten eszembe jut.

F

2021. júl. 1. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de alighanem az csak gerjedelem volt, semmi más. Elmúlt, magamban tartottam, nem volt semmi :) El nem tudnám képzelni magam párkapcsolatban azzal az emberrel.
2021. júl. 1. 14:32
 7/15 anonim ***** válasza:
60%
Ja, amúgy 3 éve házas vagyok.
2021. júl. 1. 14:32
 8/15 anonim ***** válasza:
60%

Eddig még nem.

Persze voltak pasik akik bejöttek, de nem gondoltam rájuk, max 1-2x elképzeltem egy szexet velük.

9 éve vagyunk együtt.

Jó a házasságunk, így jelenleg el sem tudom képzelni, hogy bárkivel legyen valami érzelmi téren.

Hogy később mi lesz, nem tudom, fantaziálás teljesen belefér, tényleges tettek, szex stb nem.

És nem igazán voltam olyan helyzetben, hogy nagyon lehetőségem legyen arra is, hogy talalkozzak valakivel, mert többnyire nőkkel dolgozom, most itthon vagyok 2 éve a gyerekkel....

2021. júl. 1. 14:45
 9/15 anonim ***** válasza:
54%
Igen, történt ilyen kétszer is, de nem csak fellángolás lett a vége. 29 éves kapcsolat. F
2021. júl. 1. 14:48
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
Igen. Bár nem fellángolás volt. Tettek is követték. Azóta sem tudtam elfelejteni, bár már nem tartjuk a kapcsolatot. Nincs motiváció hogy kilépjek az amúgy is halott házasságomból. Érte megtettem volna.
2021. júl. 1. 15:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!