Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Minden hosszú házasságban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden hosszú házasságban előfordul, hogy vannak fellángolások mások iránt?

Figyelt kérdés
elmúlik majd? mindenki azt mondja, hogy ez természetes, hogy a házastársunk mellett sok év után észreveszünk mást is aki beindítja a hormonjainkat. hogyan kell ezt helyesen kezelni?
2019. dec. 31. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
Nem, ez egyáltalán nem természetes. Ha már meg van a fellángolás, ez azt jelzi, hogy valami nagyon nincs rendben a kapcsolatodban.
2019. dec. 31. 14:56
 2/6 anonim ***** válasza:
79%
Mivel legtöbbször teljesen ösztöni alapú, igen előfordul még a legjobb házasságokban is. Én azt mondanám, ha amúgy szereti a pár egymást, meg vannak, kár fantáziálni másról, mert látatlanban többet képzelünk bele mint ami mögötte van, nem biztos, hogy jobban kijönne az új jelölttel. Ha hanyatlóban van a kapcsolat amúgy is, akkor ez jó lökést adhat, hogy kilépjen belőle. Rosszul nem járhat.
2019. dec. 31. 15:04
 3/6 anonim ***** válasza:
74%

Persze, ez normális.

Vagy szakítasz/válsz, vagy megcsalod, vagy nyittok, vagy megtartóztatod magad, és ignorálod, még ha a munkádba/hobbidba is kerül.

Nincs jó vagy rossz megoldás. Ez csak az élet...

2019. dec. 31. 16:01
 4/6 anonim ***** válasza:
59%
igen van. én elfojtom magamban, elnyomom az érzést és igen elmúlik. vagyis inkább enyhül. gyerekeim vannak, balhét nem akarok a csalás amúgy sem az én műfajom, válni meg nem akarok. ez akkor a legrosszabb, ha kölcsönös a fellángolás, akkor aztán van gyötrődés meg szenvedés, akkor kell az észre hallgatni, vagy nem tudom, honnan is tudhatnám? én az eszemre hallgattam.
2019. dec. 31. 16:29
 5/6 anonim ***** válasza:
39%
Persze, hogy van.Nekem is volt többször is, de tűrtőztettem nagam, aztán általában hamar el is múlt. Pár numera nem ér fel egy házassággal, ha az egyébként jó, főleg, ha már gyerek is van. És igen, én is úgy érzem, hogy ez természetes.
2019. dec. 31. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
20%
Nem. Egyàltalàn nem természetes. Ahol ilyen van, ott màr a kifelé nézegető félnél elmúlóban vannak, vagy màr el is múltak az érzelmek a hàzastàrsa irànt. Különben marhàra nem érdekelné màs. Ennyi.
2020. jan. 2. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!