Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú kapcsolatban előfordul hogy megtetszik valaki más?
Szerintem mindig lesz ilyen, igen. Nyilván..
Mit gondoltál, hogy soha életedbe nem fog megtetszeni senki halálodig rajta kívül ezután?..
Elég csak reaálisan végig gondolni a fenti mondatot.
Aztán van, akiért megéri ellenállni a kísértésnek.
Ha nem megy, akkor meg gondolom nem kell mondani, mi a sztori vége.
Szép dolgok vannak a disney mesékben, de a valóság más.
Nekem is volt ilyen, kolléganőmnél, de én tiszteltem annyira a párom, hogy ezt elfojtottam.
Erre 3 évvel később megcsalt. Na most mond meg.
És a vicc, majdnem minden héten volt valami nő.
n3em, nem normális, hogy flörtölgetsz titokban a pasid háta mögött mással.
és már meg is csaltad, jobb, ha tőlem tudod.
ugyanis sok hülye (tanulatlan) ember azt hiszi, a megcsalás az, amikor dugsz, smárolsz egy másikkal.
de nem!
az csak a fizikai megcsalás!
amirt te csinálsz, azt nevezi a szakirodalom érzelmi megcsalásnak.
keress rá a gugluin, és olvass róla!
és igen, ez már rosszat jelent, rosszabbat, mintha basztál volna, mert az a szexről szól, itt viszont érzelmek vannak, és belezúgtál egy másik pasiba.
külön undorítóvá teszi a viselkedésedet a szememben, hogy levágod a nagy erkölcsös dumát, hogy te sosem csalnád meg a párodat.
de hiszen már megcsakltad érzelmileg, kettős játékot űzöl.
plusz a másik pasival sem vagy tisztességes, mert azt mondod, akkor sem tudnál járni vele, ha szabad lennél.
magyarán kihasználod érzelmileg, és semmit nem akarsz tőle, csak hogy a tré kapcsoltodat feldobja.
a párodat meg átvered és elárulod ezzel.
fordítsd meg a szituációt: ha a párodról kiderülne, hogy egy másik nővel bizalmaskodik, érzelmileg megérintődik, kezd belezúgnia hátad mögött, titokban, ahhoz mit szólnál??
jesszus, állj a tükör elé, és köpd szembe magad!
Jól írták itt többen! Ez már a megcsalás! Nem kell hogy beleülj a kollégád farkába hogy annak nevezzük.
A párod ezzel elárultad. A fordított esetben már hisztiznél ha kiderülne.
Teljesen egyetértek a 6ossal.
A flört egyáltalán nem elfogadható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!