Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban élők! Előfordul veletek, hogy megkívántok valakit?
Munkahelyen, suliban, utcán stb. van olyan, hogy láttok egy nagyon jó nőt/férfit és hirtelen szexuálisan megkívánjátok?
Ez nem okoz lelkiismeret furdalást? Korotokat és nemeteket is légyszi.
Hah, persze. És a legnagyobb gáz, hogy általában pont akkor ostromolják az embert más nők, amikor kapcsolatban van.
Lelkiismeret furdalásom nincs, ki szoktam tartani a párom mellett. Csak akkor nem volt így, amikor a fülembe jutott, hogy megcsalt, mert azért álljon meg a menet. Akkor Ludas Matyi-féle háromszoros visszavágás következett.
Velem ez alatt az öt év alatt, mióta együtt élünk, még nem. Olyan volt már, hogy láttam helyes pasit, vak nem vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy meg is kívántam volna. De egyáltalán nem tartom kizártnak, hogy egy hosszú távú kapcsolatban előfordulhat egyszer-kétszer, hogy gondolatban elcsábulunk, emberből vagyunk. Mindenesetre velem még nem fordult elő valamiért és nem is hiányzik.
34/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!