Fáj a csuklóm gitározás közben, mással is előfordul?
Figyelt kérdés
3 hete elkezdtem itthon gitározni és már egész jól megy, de egy hosszabb szám alkalmával a bal (fogó) karomon, a csuklóm gyakran elkezd fájni és görcsölni. Tudni kell, hogy ezen a karomon a csuklóm 12 éves koromban el volt törve. Lehet valahogy ezen segíteni? Esetleg lehet, hogy csak a tartásom rossz?2016. máj. 16. 15:16
1/2 anonim válasza:
Előfordulhat hogy rossz a tartásod, bár ha sokat gitározom nekem is szokott fájni a karom, csuklóm. És én már 6 éve játszom. Lehet az a bajod hogy túl mereven tartod a karod és beveszíted. Ez gyakori hiba kezdőknél. Nem szabad a hüvelyujjaddal sem támaszkodni a gitárod nyakába. Csak szépen, finoman mintha egy almát tartanál a kezedben. Nekem ezt annak idején így tanították.
2/2 anonim válasza:
hát én képes vagyok a legkényelmetlenebb pozícióban is gitározni és nem tudok normálisan lefogni mert akadály van de még sosem fájt a csuklóm az max akkor fájhat ha megerőlteted ,gitározásnál semmi terhelés nincs a csuklón csak megfelelően kell behajlítani.Nem lehet hogy csak elfárad? akkor idővel megszokod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!